2777
2789

مال عصابه آروم باش

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عصره فکرو خیال  همش حرص خوردن  سرمم درد میکنه

یه کم بادرنجویه و بابونه و گل گاو زبون دم کن بخور

هر کدومو داری دم کن بخور

این طوری نخواب خوب نیست

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇

تازه اوله جوونیته اعتماد به نفس از درون میاد وقتی روزی صدبار به خودت میگی بی عرضه معلومه افسرده میشی مطمئن باش خدا هیچکسو بدون توانایی خلق نمیکنه خودمون باید پیداش کنیم شکوفاش کنیم حرفای بقیم برات مهم نباشه ببین چه کارایی دوس داری به چیا علاقه داری انجامش بده خودت خودتو تحویل بگیری بقیم تحویلت میگیرن نگرفتنم به درک مستقل شو درس بخون برو دانشگاه شغل گیر بیار بعدش میبینی هیچی از بقیه عقب نیستی بلکه ازشون جلو زدی اونجوری اونا میان طرفت همه چی به خودت بستگی داره خودت میتونی راشو پیدا کنی به جا اینکه هی خودتو تحقیر کنی بشین فکرای مثبت کن کتابای انگیزشیم بخون