2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔

79 بازدید | 7 پست

شوهرم تازه مغازه زده اصلا سود نداره براش دستمون بخاطر مغازه زدنش خالی شد الان ک سود نداره دیگ بدتر😔

بگید چیکار کنم کارش راه بیفته 

خیلی دلم گرفته بخاطر این موضوع😭

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

اولش معمولا همینطوریه..چه انتظاری داشتی.وواز روز اول سود داشته باشه؟؟؟

کار میکنه انشالله بهتر میشه روز به روز.... 

روزی دست خداست..صبر داشته باش..هر روز ایت الکرسی بخون براش

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مغازه ی چی؟

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
مقازه چی زده؟

کبابی

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂
اولش معمولا همینطوریه..چه انتظاری داشتی.وواز روز اول سود داشته باشه؟؟؟ کار میکنه انشالله بهتر میشه ...

چشم میخونم

مرسی از دلداری دادنت مهربونم

دیگ چیکار کنم

چشم میخونم مرسی از دلداری دادنت مهربونم دیگ چیکار کنم

یه چندتا دعا و ایه هم واسه رزق و روزی مغازه تو اینترنت هست.. بخون یا انجام بده ... واسه روحیه خودتونم خوبه یه اعتماد بنفسی هم میده بهتون....

البته من خیلی ادم مذهبی نیستم..ولی دعا خیلی روحیه رو اروم میکنه..

مغازه چند ماه طول میمشه شناخته بشه و مشتریا بیان سراغش...کاملا طبیعیه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
یه چندتا دعا و ایه هم واسه رزق و روزی مغازه تو اینترنت هست.. بخون یا انجام بده ... واسه روحیه خودتون ...

ممنون ازت خدا خیرت بده💮💚