2777
2789
عنوان

سزارین کردید؟

100 بازدید | 19 پست

کسایی که سزارین کردین

دلیل سزارینتون چی بود؟ اختیاری سز کردین؟

سخت بود؟

چطور بود؟

زیاد درد کشیدید؟

خیلی احتیاج به کمک داشتید بعد از عمل؟

از سوند و بیهوشی و جای بخیه ها و.. بگید

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه شب تا صبح درد کشیدم بعدش که داشتم میمردم سزارینم کردن...

بی حسی شدم خیلی سخت نبود...بعد از یه هفته که بخیه هامو کشیدم خوب شدم

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیسه آبم پاره شد 

اصلا درد نداشت خیلی عالی بود بخیه هام سه چهار روزه خوب شد جذبی بود 

فقط دو ورز اول نیاز به کمک داشتم از روز سوم خودم کارامو میکردم و سر پا شدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بله اختیاری، چــون میترسیدم از طبیعی ،که خودم شاهد همه‌چی باشم

بیحسی زدن برام،بعدشم اصلا درد نداشتم،فقط۱۲ساعت رو بالا خوابیدم و سرمو تکون ندادم اون سخت بود

سوندم زدنش درد نداشت دراوردنش یکم درد داشت

من سر امپولی ک میخواستن ب کمرم بزنن کلی گریه کردم ترسیده بودم

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
من طبیعیم ...در خدمتم اگه سوالی داری

چطور بود؟

جای بخیه هات خوب شد؟

بخیه خارجی چندتا خوردی؟

من در حالت عادی هم پایین تنه و واژنم التهاب و سوزش داره و قارچ میگیرم و... 

نمیدونم اگه بچم از بریچی در بیاد و طبیعی زایمان کنم چجوری میخواد بخیه هام خوب بشه

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
چطور بود؟ جای بخیه هات خوب شد؟ بخیه خارجی چندتا خوردی؟ من در حالت عادی هم پایین تنه و واژنم ا ...

بخیه زایمان طبیعی زودتر از سز خوب میشه...عاره خیلی راحت بودم ولی استراحتم میکردم و بعد ۱۸ روز کل بخیه هام خشک شدن دیگه بخیه بیرون و داخل زیاد خوردم تعدادشو بهم نگفتن ولی دقیقا یک ساعت فقط بخیه میزد

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
من دوتا سزارین کردم از روز اول شیاف گذاشتم کار کردم  سزارین دوم به مراتب سخت بود برام و دردنا ...

یعنی با شیاف خوب میشدی و درد و ..نداشتی؟

نترس استاتر جان...هر کدوم که قسمت شد بدون که قابل تحمله ...من فوق العاده وحشت داشتم ولی واقعا خیلیا اغراق میکنن ...اونجورم نیس...خدا خودش بیشتر میدونه مطمئن باش قابل تحمله و تا چش باز کنی همه چی رو پشت سر گذاشتی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
یعنی با شیاف خوب میشدی و درد و ..نداشتی؟

بله با شیاف دردم قابل تحمل می شد 

از بس خم و راست شدم و کار کردم

بخیه هام داشت چسپندگی میداد

به نظرم استراحت بع از زایمان واقعا لازم هست

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
چطور بود؟ جای بخیه هات خوب شد؟ بخیه خارجی چندتا خوردی؟ من در حالت عادی هم پایین تنه و واژنم ا ...

خیلیا دیدم بعداز زایمان طبیعی عفونت گرفتن،ولی میگن خیلی بهتر از سز هست،من خودم سز اختیاری کردم،اولی بیهوش شدم دومی بی حس،هرکدوم سختیهای خودشو داره باید صبور باشی،من اگر به عقب برمیگشتم بازم سز میکردم  

نترس استاتر جان...هر کدوم که قسمت شد بدون که قابل تحمله ...من فوق العاده وحشت داشتم ولی واقعا خیلیا ...

آره دیگه 

هرچی باشه میگذره.