اونای ک باردار بودن.چنروز قبل موعد پری بیبی زدن متبت بود؟من چارشنب وقت پریودمه.فردا صب بزنم نشون میده؟کسی بود ک قبل موعد زد و اشتبا منفی نشون داد باشه؟
من همیشه منتظر میمونم میگم شاید یه روز لااقل عقب بندازم بتونم بی بی بزنم ولی همیشه ۳ روز جلو می افته و میزنه توذوقم انشالله که باردار باشی ولی من شنیدم باید دوسه روز بگذره از پریودت شاید اگه ازمایش بدی الان نشون بده ولی بی بی و باید صبر کنی
کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من امروز اصلا نمیتونستم سرپا بمونم انقدر کمر درد داشتم
خدا انشالله زودتر دامن هممون رو سبز کنه
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤