2821
2789
عنوان

پسر بی ادب

375 بازدید | 24 پست

ی خواهرو بردار دانشجو مستاجر ما هستن 

طبقه بالا زندگی میکنن

من ی سگ دارم از روز اولم میدونستن اما چون قیمتو خوب گذاشتیم و خونمونم نوساز بود خودشون گفتن مشکلی نداره سگ دارید( سگ منم البته ن پارس میکنه ن ازاری داره) برای همین مشکلی نداشتن 

پسره فوق العاده مذهبیه و خواهرشو ب زور مجبور ب مذهبی بودن میکنه و تو همه چی بش دستور میده

دختره عاشق سگ منه همیشه میاد میبنش ولی بش دس نمیزنه 

من سگو عصرا میارم تو حیاط بازی کنه بد خواهره داشت میومد ببینش ک یهو پسره بلند گف شیرین الان دوش گرفتی با دلارام دست ندیااا نجس میشی باید بیای غسل کنی 😐حقیقتش من خیلی ناراحت شدم حداقل میدونست من میشنوم تو روم نمیگف

اصلااااا من نجس ولی کارش خیلی بد بود اینجوری گف 

منم خیلی ناراحت میشم ازین رفتارا . جدیدا دیگه اجازه نمیدم کسی بهش دست بزنه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی نجس تویی که بلد نیستی حرفتو مزه مزه کنی

اصلا اون اقا مذهبی و سگ نجس درست

اما چرا ب من گف نجس ! واقعا حرفش دلمو شکست من بهشون خیلی احترام میزارم همیشه 

سگو نمیگف ک منو میگف دختره اصلا دست ب سگم نمیزنه پسره میگف با دلارام ینی من دست نده خواهرش ک نجس ...

اره الان متوجه شدم.حرفی ندارم دیگه😕

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...
سگو نمیگف ک منو میگف دختره اصلا دست ب سگم نمیزنه پسره میگف با دلارام ینی من دست نده خواهرش ک نجس ...

حتماً منظورش سگتون بوده 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792