2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  ورزش خیلی برا تنبلی تخمدان خوبه دکتر به من گفت عالیه

واقعا ؟ !!!        شما ورزش می کنی  خوب شدی ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
واقعا ؟ !!!        شما ورزش می کنی  خوب شدی ؟

من تنبلی ندارم عزیزدلم دکتر که رفتم گفت نترس اگه تنبلی داشته باشی دارو میخوری و ورزشم که کنارش کنی عالیه 

دخترعموم تنبلی شدید داره ورزش میکنه بهتر شده 

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
میگن اگه تنبلی داشته باشی پریودیت نامنظمه من حتی پریودیمم منظمه نمیدونم چرا نباید بچه داشته باشم

حالا شما برای امتحان هم شده یک ماه ورزش هوازی رو شروع کن          صبح برو نزدیک ترین پارک تون          دویدن طناب زدن  و....  انجام بده و به مرور زیادش کن

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
میگن اگه تنبلی داشته باشی پریودیت نامنظمه من حتی پریودیمم منظمه نمیدونم چرا نباید بچه داشته باشم

بدنا با هم فرق میکنن عزیزم 

بعدشم کی گفته نباید بچه داشته باشی توکل کن بخدا از فردا ثبت نام کن باشگاه مطمعن باش بهتر میشی و یه نی نیه خوشگل و سالمم خدا بهت هدیه میده

اینقدر ناامید نباش

بدنا با هم فرق میکنن عزیزم  بعدشم کی گفته نباید بچه داشته باشی توکل کن بخدا از فردا ثبت نام کن ...

باورت نمیشه دیگه از اینکه توهم بزنم بچه دار میشم بدم میاد

انشالله بمیرم بهتره تا اینکه بمونم ببینم همه بچه دار بجز من 

عه خدانکنه نگو اینجوری😡

بخدا دلم روشنه توام باردار میشی و یه بچه ناز بغل میکنی