دوستان پسر من 4 روز دیگه میشه 4 ماهه دیروز اصلا شکمش کار نکرده امروز صبح تا حالا هم همینطور نگرانم شدید البته تو سایتا خوندم طبیعیه... آخه تا پریروز تا بازش میکردم گزارش کار داشت برام اما حالا هیچی هیچی.. پس شیرایی که میخوره چی میشه؟
عزیزم اگه یبوستش باز هم تکرار شد کلسیم بدنش کمه باید ببری دکتر شربت کلسی کر بخوره . نی نی منم اینطوری بود با یه سری خوردن شربت خوب شد.شیر خودمو میخورد+ شیرخشک
عزیزم طبیعیه تا یک هفته هم طبیعیه که شکمش کار نکنه
دیگر هیچگاه چنین روزی را با فرزندتان نخواهید داشت،فردا کمی پیرتر از امروزشان خواهند بود. امروز یک هدیه است، نفس بکشید و توجه کنید. آنها را ببویید و نوازش کنید، امروز لذت ببر مادر، پیش از اینکه متوجه شوی، تمام خواهد شد.
آنیتا من هم یهو اینطوری شد هی بردمش دکترهای مختلف همه گفتند طبیعی است واقعا هم طبیعی بود مثلا گاهی 3 روز شکمش کار نمیکرد چند بار هم 1 هفته میشد که شکمش کار نمیکنه بقول قدیمی ها میگن وقتی بچه شکمش کار نمیکنه داره تپل میشه
دیگر هیچگاه چنین روزی را با فرزندتان نخواهید داشت،فردا کمی پیرتر از امروزشان خواهند بود. امروز یک هدیه است، نفس بکشید و توجه کنید. آنها را ببویید و نوازش کنید، امروز لذت ببر مادر، پیش از اینکه متوجه شوی، تمام خواهد شد.
مرسی مرسی همه دوستای گلم... دوستتون دارم مرسی بخاطر چشمای خوشکلتون که خوندین و دستای قشنگتون که جوابمو دادین!!!! یه عالمه انرژی مثبت برای همتوننننننننننن میبوسمتون
بچه ای که فقط شیر می خوره و مریضی هم نداره یبوستش به دو دلیل می تونه باشه. یا خودت غذایی خوردی که باعث یبوست می شه و از طریق شیرت به بچه هم منتقل شده. در اینصورت خودت هم الان باید این مشکل رو داشته باشی. یا بدن بچه کم آب شده و باعث شده شکمش کار نکنه. همین الان یک شیشه آب جوشیده ولرم بهش بده بخوره. بعد از اینکه خورد یک لیوان آب هم کنار دستت بزار هر 10 دقیقه با قطره چکان چند سی سی اب بهش بده. ایشالا به یک ساعت نکشیده شکمش کار می کنه. از این به بعد هر روز 2 یا 3 نوبت با شیشه بهش آب بده. چون هوا داره گرم می شه و بدن بچه بیشتر احتیاج داره. اگه از یه دکتر سوال کنی بر اساس وزن بچه حساب می کنه که دقیقاً باید چند سی سی آب در روز بخوره. برای نینی 4-5 ماهه فکر کنم دو تا شیشه 30 سی سی خوب باشه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز