2777
2789
عنوان

تفریحت چیه؟

357 بازدید | 14 پست

چه کارایی یا چه جاهایی به وجد میارتت؟

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

تفریح منو‌شوهرم..طبیعت..کوه..شب میریم‌سرکوه‌روستایی جایی میخابیم

وکتاب

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسایل ترسناک شهربازی

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

یکی از آرزوهای محالم مسافرت رفتن تا حالا نرفتم اگه برم حتما از شدت ذوق میمیرم. ارزومه جنگلو دریا ببینم جوری که چشممو میذارم رو هم تصور میکنم پرواز میکنه روحم از ذوق. ولی وقتی مسافرت نمیشه رفت خودمو به خرید کردن مشغول میکنم عاشق خرید لباسو کیفوکفشو مانتو هستم

سفر 

سفر تنهایی

پیاده روی

شنا

غذا خوردن

گپ و گفت با دوستا

خرید از تره بار

خرید اینترنتی

امروز هم کلی به بودجه خانواده اسیب های جبران ناپذیر رسوندم

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

من تفریح خیلی شادم نمیکنه

کار کردن بیشتر به وجد میارتم

نه کار خونه ها

کار بیرون😐 نمیدونم چرا اینجوریم

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

خرید کردن ، یه پارکی هم هست که از وقتی ازدواج کردیم دو نفره واسه شام میریم اونجا ، باهاش خیلی خاطره دارم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

یه تفریح دیگه ام هم شطرنجه ، عاشقشم ، وقتی بازی رو برنده میشم حس میکنم عاشق مغزمم البته بگم شطرنجم عالیه

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))