2789
عنوان

کیست دندان

818 بازدید | 12 پست

خانوما کسی بوده دندونش کیست داشته باشه؟

با کشیدن برطرف میشه؟..

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
شوهرم دندون پزشکه حیف الان مطبه مگرنه ازش میپرسیدم

جدا ممنون میشم اگر ازشون بپرسید 

یکبار عصب کشی کردم بعدش یه هفته دارو خوردم کیسته زیر زبونم حس نمیشد دارو رو ترک کردم ولی بازم نمیتونم با اون سمت دندونام غذا بخورم اما الان  حتی مسواک که میزنم فوری پشت دندونم ورم میکنه

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا ممنون میشم اگر ازشون بپرسید  یکبار عصب کشی کردم بعدش یه هفته دارو خوردم کیسته زیر زبونم حس ...

گلم فعلا مطبه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
درمانش راهای مختلف داره بستگی به وضعیت دندون گاهی درمان ریشه، کشیدن یا جراحی. همینجوری که نمیشه نظر ...

آخه هزینه عصب کشی مجدد و اینا ندارم فقط میخوام بدونم با کشیدن کیست از بین میره؟ یا باز دوباره درمیاد

آخه هزینه عصب کشی مجدد و اینا ندارم فقط میخوام بدونم با کشیدن کیست از بین میره؟ یا باز دوباره درمیاد

بستگی به نوع کیستت داره که علت ایجادش چی بوده شاید علتش این بوده که خوب عصب کشی نشده و هنوز التهاب مونده شایدم علتش یه سری اتفاقات دیگه تو فکت باشه بدون عکس و معاینه نمیشه گفت برو دکتر معاینه اکثرا رایگانه

سلام خانمی با کیست چیکار کردی؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
کشیدمش 

کشیدیش دیگه کیست از بین رفت؟منم پرسیدم گفتن باید بکشی دندون اسیابمم هست ناراحتم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است