♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
نمیدونم چرا هر کی تو این سایت میگه رفتم مشاور، نظر مشاور احمقانه ترین روش برخورد بوده!!!!!
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
چون چندبار باهاش قهر کردم دیگه تو خونه تو حمام اینکارو نمیکنه😔
خانوم عزیز
دیدن اون فیلم الان مساله نیست
خودارضایی همسرتان مساله است...البته اگر تعدادش زیادِ
حتما پیش روانشناس برید البته همسرتان حتما باهاتون بیاد
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
عزیزم میشه بگی مشاور بهت چی گفت و چه کارهایی گفت بکنی، منم جدیدا یه چیزهایی توی گوشی شوهرم دیدم ولی هنوز به روش نیاوردن ولی دارم از درون داغون میشم، لطفا منم راهنمایی کنین
در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم