2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون فیلم پ و ر ن میبینه

2961 بازدید | 85 پست

یواشکی اینکارا میکنه؟؟؟

اگه یواشکی میبینه عکس العملتون چیه؟؟؟

خسته شدم از دست شوهرم😔همش میبینه یواشکی میبینه

سر کارش هم میبینه

وخودارضایی میکنه😔

مشاوره رفتم گفت به روش نیار

فلان کار را بکن فلان بکن کردممم فایده نداره😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون باید مشاوره بره و درمان شه .نه شما

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

مشاوره ات رو عوض کن

به روش نیار رو که عمه منم میتونه توصیه کنه

نمیدونم چرا هر کی تو این سایت میگه رفتم مشاور، نظر مشاور احمقانه ترین روش برخورد بوده!!!!!

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بلاخره یه جایی خسته میشه. ولی اگر عادت کرده ببخشید خوش برا خودش بزنه بگو شمارو صدا کنه واسش انجام بد ...

چون چندبار باهاش قهر کردم دیگه تو خونه تو حمام اینکارو نمیکنه😔

چون چندبار باهاش قهر کردم دیگه تو خونه تو حمام اینکارو نمیکنه😔

خانوم عزیز

دیدن اون فیلم الان مساله نیست

خودارضایی همسرتان مساله است...البته اگر تعدادش زیادِ

حتما پیش روانشناس برید البته همسرتان حتما باهاتون بیاد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عزیزم میشه بگی مشاور بهت چی گفت و چه کارهایی گفت بکنی، منم جدیدا یه چیزهایی توی گوشی شوهرم دیدم ولی هنوز به روش نیاوردن ولی دارم از درون داغون میشم، لطفا منم راهنمایی کنین

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
لامصب نمیاد

امیدوارم مشکلتون حل شه 🙏

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم