لباس عمده باید آشناپیداکنی قبل ورود به بازار بخری گمرک میگن چی میگن ازاونجا وگرنه پول خون حساب میکنن
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
قشم بهتره خیلی البته الان انقدررررر تو ایستگاه راه آهن و گمرک گیرررر میدن که دیگه مثل قدیم نیست و فایده نداره و ۱۰ میلیونم پول ببری دوتا پاکت میشه کلا نهایتا ۳ تا
قدیما خوب بود قشم
الان فقط به صرفس بری بازار تهران خرید کنی سودشم بیشتره چون هزینه راه و بلیط و مسافر خونه نداره و دردسرش کمتره و لباسای قشمیم میتونی پیدا کنی
باید آشنا پیداکنی اونجا....من خودم چندتا خونه اجاره کردم کیش بخاطر رفت و آمدم زیادم تاهمین حد فقط اطلاع دارم گلم بیشتر نمیدونم
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
من تدریس خصوصی و نیمه خصوصی تمامی دروس ریاضی وفیزیک تمامی مقاطع و تمامی پایه ها رو انجام میدم همچنین مشاوره تحصیلی و مشاوره انتخاب رشته کنکور هم انجام میدم خواستید درخدمتم