2789
عنوان

خانمابیاین

68 بازدید | 7 پست

شوهرم چندوقت اخلاقش عوض شده میره بیرون دبر میاد میگم چرادیرکردی کجابودی میگه رفتم عشق وحال کنم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
بزن تودهنش غلط کرده

تابهش میگم میگه دلم میخواد 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمادوست ندارم به شوهرم توهین شه فقط بیاین درد دل کنم من شوهرم دوست دارم دلم نمیخواد کسی بهش توهین کنه

چرا؟حتما دلیل داره؟این اواخر نشده مثلا تو کارا مشورت نکنی؟بیخبر همه جا بری؟

همسر منم یهو میرفت بیرون میگفتم کجا میری میگفت الان میام چندبار تکرار کرد بهش گفتم جواب کجا میری الان میام نیستا من وقتی میری بیرون چشم به دره تا برگردی باید بدونم کجا میری که 5 دیقه دیگه برنگشتی مضطرب نشم

چرا؟حتما دلیل داره؟این اواخر نشده مثلا تو کارا مشورت نکنی؟بیخبر همه جا بری؟ همسر منم یهو میرفت بیرو ...

نه من بذن شوهرم اصلابیرون نمیرم