من دوروزه اوراه مطبم .ممکنه نازایی داشته باشم تروخدا برام دعاکنید
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
سقطت ناقص بوده، من تو بیمارستان یه روز با قرص داخلی و زیرزبونی فقط آبریزش گرفتم یه ذره خونریزی، کامل نبود اصلا گفتن کورتاژ گفتم ن، اومدم خونه سه روز بعدش دل درد شدید گرفتم و یکم لخته اومد تا یه هفته بعدش تا 40 روز بقایا داشتم اینقد پیاده روی کردم ک نگو آخرش رفتم بالا کمد دیواری چمدان بلند کردم دل درد گرفتم و حس کردم تموم شد بعد 65 روز پریود شدم آلان خونریزی زیاد، دکتر گفت بعد پریودی سونو بده ببینم بقایا داری یا ن
من 2 سال پیش سقط داشتم البته بارداریم پ.چ بود ولی اونقدرخونریزی کردم که راهی بیمارستان شدم . با قرص زیر زبونی و شربت زعفرون و کلی پیاده روی سقط کردم ولی به خاطر کم خونی 2 شب تو آی سی یو خوابیدم حتما برو سونوگرافی برای یقایا . خیل ی مهمه که تو بدنت نمونه و باعث عفونت نشه . حالا مطمئنی سقط شده ؟ لخته گوشتی بزرگی دفع کردی ؟
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی