2777
2789

مرکز تخصصي فيبروز و آرايش دائم راحيل

دارنده مدرک بين المللي از کانادا

همگام با تکنيک هاي روز دنيا ميکروپيگمنتيشن،هاشور،شيدينگ،فيبروز،ميکروبليدينگ،سايه و خط چشم،سايه پلک

با لوازم يک بار مصرف و استريل رنگ هاي برند آلمان ،کانادا و آمريکا داراي مجوز بهداشت

انجام تاتو بدن

شماره تماس جهت مشاوره و تعيين وقت09216299606

واقع در تهران - پونک

تمام کارها در مطب زيبايي انجام مي شود و زير نظر پزشک

تخفيف ويژه  تمامي خدمات آرايش دائم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چشمام درشته ولی فقط با خط چشم پایین جذاب تر میشم خط چشم بالایی چشمام را ریز میکنه یه جورایی

عزیزم من خودم پیگمنترم، اصلا اصلا تتو خط چشم پایین نزن برای چشم بالا شید خط چشم و بن مژه خیلی قشنگ میشه واصلا خط چشم دنباله دار و پهن نزن

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

من بن مژه زدم هم بالا هم پایین خیلی راضیم

تاپیک برای سال 98 بوده 😂 منم بعد که کامنت گذاشتم دیدم، یه خانم تبلیغ گذاشته تاپیک اومده بالا

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

خط چشم کامل نزن.. یه نازک بزن که بعدا خواستی آرایش کنی شاید به آرایشت خط چشم کامل نیاد.. ولی یه خط چ ...

فیبروز ابرو هم همینه؟

من ابروم مشکی و پر پشته .فقط توتاحش و یه جاهایی یکم خالی داره . به نظرت بزنم همیشه باید ترمیم کنم؟

واااای😂 آخر زدی یا نه؟

استارتر من نبودم که 😅 تاپیک یکی دیگه هست