2777
2789
عنوان

کاشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست
نه میشینه فیلم میبینه فوتبال می بینه با بچه بازی میکنه شام میخوره ساعت یازده باید بخابه یعنی ...

چند سالشه؟ خب بابای منم این مدلیه... ولی الان بهتر شده قبلا دوست نداشت هیچ جا بریم فقط میخواست جلو تیوی باشه استراحت کنه.. الان ولی خودش عاشق مسافرت شده دوست داره و میاد مهمونیارو..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
چند سالشه؟ خب بابای منم این مدلیه... ولی الان بهتر شده قبلا دوست نداشت هیچ جا بریم فقط میخواست جلو ت ...

هم سنین تقریبا ۳۵

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم سنین تقریبا ۳۵

نمیدونم واقعا چیکار باید کنی ولی خودتم خونه نمون ک افسرده نشی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
نمیدونم واقعا چیکار باید کنی ولی خودتم خونه نمون ک افسرده نشی

دقیقا همین کارو میکنم

ممنونم عزیزم از همدردیتون

کلا عادت کردم

ولی گاهی دلم می شکنه 

حس میکنم تنهام

بازم ممنونم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
دقیقا همین کارو میکنم ممنونم عزیزم از همدردیتون کلا عادت کردم ولی گاهی دلم می شکنه  ...

هممون ی جورایی تنهاییم ک توی این سایتیم... ولی خدا هست.. مراقب خودت باش❤💋