2777
2789
عنوان

کاشکی

145 بازدید | 19 پست

ای کاش خدا از احساسات ما کم میکرد می داد به مردا چرا آنقدر بی احساس هستن

چرا آنقدر سرشون تو لاک خودشون

بی تفاوت به همه چی

گاهی احساس میکنم برای هم نامرئی هستیم

همسرم اصلا احساساتش رو بیان نمی کنه حتی وقتی هدیه بخره 

تولدم باشه 

من همیشه تو دبیرستان واسه دوستام متن تبریک تولد می نوشتم

واسش کلی پیام میدم می نویسم 

میگه ممنونم

باور کنید 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

باید بهش یاد بدی.. من خودم گاهی ب شوهرم تقلب میرسونم اونم یاد میگیره.. 

بهش تقلب برسون.. بگو چی دوست داری بشنوی.. من بهش میگم چجوری ارامش میگیرم..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

به نظرم مردای خاورمیانه ای اینجورین...نمیشه قانون کلی صادر کرد ولی ایرانیا... مردا ....محبت ورزیدن و محبت کردن رو بهشون یاد ندادن...تو خانواده شون از پدر و مادر ندیدن....مادر ها باید به پسر ها محبت ورزیدن یاد بدن شاید نسل بعد بهتر بشن...البته به نظرم داره بهتر میشه....

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهش یاد بدی.. من خودم گاهی ب شوهرم تقلب میرسونم اونم یاد میگیره..  بهش تقلب برسون.. بگو چ ...

خیلی باهاش حرف میزنم مثلا جمعه به خدا نیم ساعت تمام داشتم حرف میزدم فقط نگاه میکرد

نمی دونم چش شده

نمی فهمه چه حس بدی رو به من منتقل میکنه

یعنی با دیوار حرف بزنم سنگین ترم

آنقدر تو این مباحث خنگه که نمی شه واقعا ده سال دارم یاد میدم

میگم من زنم دوست دارم باهام حرف بزنی میگه من مدلم اینه

با بچه های دانشگاه خیلی میریم بیرون همیشه شوهر من نمیاد 

آقایان با خانماشون میان دخترا هم با همسر 

اما ایشون میگه من نمیام 

منم خیلی اجتماعی ‌و رفت آمدی هستم اصلا یه روز نرم بیرون 

معاشرت نکنم

حس پوسیدگی بهم دست میده

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

شاید شما برونگرا و ایشون درونگراست 

اگر قرار بود به عقايد هم احترام گذاشته شود، اين جهان هنوز درگير الاغ و شُتُر، شپش و طاعون بود. چرا كه در ازاى احترام نگذاشتن به عقايد عموم بود كه جهان پيشرفت كرد، هموطن گرامى!
خیلی باهاش حرف میزنم مثلا جمعه به خدا نیم ساعت تمام داشتم حرف میزدم فقط نگاه میکرد نمی دونم چش ش ...

باید به خواستش احترام بزاری بعضیا خوششون نمیاد و این ایراد نیست فقط تفاوته... ولی من ترجیح میدم کنار شوهرم باشم تا پیش دوستام.. جایی هم اگه ببینم نمیاد منم نمیرم..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
به نظرم مردای خاورمیانه ای اینجورین...نمیشه قانون کلی صادر کرد ولی ایرانیا... مردا ....محبت ورزیدن و ...

نمی دونم واقعا 

خوب من دور برم مردایی رو می بینم که اهل حرف زدن هستن با همسرشون

این اصلا حرف نمی زنه

یه مدت به خودم میگفتم درون گراست درک کن 

ولی خوب انگار با این رفتار روزی صد بار منو میبره مقتل می کشه آنقدر بی تفاوت اخه

شاید شما برونگرا و ایشون درونگراست 

دقیقا 

خیلی تفاوت داریم گاهی میگم چه طور از هم خوشمون اومده

باید به خواستش احترام بزاری بعضیا خوششون نمیاد و این ایراد نیست فقط تفاوته... ولی من ترجیح میدم کنار ...

الان همین کارما 

چون من سال‌های اول که به خاستش رفتار کردم

یعنی خودمو از همه دور کردم

و می موندم خونه باهاش 

افسردگی میگرفتم 

مثلا فک کن هیچ حرفی برای گفتن نداره

خیلی جالبه برام 

زحمت نکش باهم فرق دارید از لحاظ روحی  به نظرم فایده نداره هیچ کی و نمیشه تغیر داد ولی میشه تغیر ...

واقعا خودم هم بر این باورم

باری همینم تاپیکم با آرزو و ایکاش شروع کردم 

الان همین کارما  چون من سال‌های اول که به خاستش رفتار کردم یعنی خودمو از همه دور کردم ...

خب شخصیتش اینجوریه و دست خودش نیست.. شما دوتا باهم متفاوتین و همین تفاوت میتونه قشنگ بشه اگه خودت خوب مدیریت کنی.. درکش کن دست خودش نیست.. تو خونه نمون تفریح کن بگرد ب خودت برس ک افسرده نشی ولی هرروز هرروز با دوستا بیرون رفتنو راستش منم حوصلشو ندارم.. شوهرتو درک میکنم

خب شخصیتش اینجوریه و دست خودش نیست.. شما دوتا باهم متفاوتین و همین تفاوت میتونه قشنگ بشه اگه خودت خو ...

نه واقعا هر روز نیست 

که ازش بخام 

اما خودم شده روزی برم سبزی بخرم می رم بیرون 

یعنی باید برم 

همش منظورم مهمونی و دور همی نبود 

نهایت شش ماه یه بار  با هم کلاسی ها و استادم برم بیرون شایدم بیشتر 

که اونم نمیاد 

خوب مثلا دوستم تولد دعوت میکنه ما رو بریم نمیاد

خونه فامیلامون هم اوایل به زور میومد الانم میگم دوست نداری نیا 

کلا دوس داره بشینه تو خونه

خودش هم یه سری دوست داره که تهران نیستن 

یا اگرم هستن تلفنی اصلا رفت آمد نمیکنه باهاشون

چندین بار میگم بگو با خانمشون شام بیان 

نمیگه 

نمی فهمم واقعا این ادمو 

نه واقعا هر روز نیست  که ازش بخام  اما خودم شده روزی برم سبزی بخرم می رم بیرون  ...

تو خونه چیکار میکنه خب؟ ناراحته؟ 

تو خونه چیکار میکنه خب؟ ناراحته؟ 

نه میشینه فیلم میبینه فوتبال می بینه با بچه بازی میکنه

شام میخوره ساعت یازده باید بخابه

یعنی تو هفته جایی نمیاد چون باید ساعت یازده بخابه