2777
2789

برو تو خط رژیم میوه جای ناهار صبحانه و شام میوه بخور فوری راه میوفتی به بعدشم زیاد میوه بخور الانم که فصله آلو 😉😂😂😂

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوردن زیاد میوه در طول روز خیلی کمک میکنه، مخصوصاً انجیر و زردآلو و گیلاس

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

قرص گیاهیه رولاکس یکساعت قبل غذابخورعالیه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

راهى نداره حداقل روى من يكى 

اما راهكار زياده 

يكيش كه رو خيليا اثر گذاشته ابه 

نيم ساعت قبل غذا و يك ساعت بعد غدا و حين غذا خوردن اب نخور 

يك قاشق بارهنگ يك قاشق خاكشير يك قاشق تخم شربتى 

بريز تو يه ليوان اب جوش و بزار دم بكشه 

بعد يكم عسل و ابليمو بريز 

و قتى خنك شد بخور هر روز ناشتا 

هويج رنده شده بخور

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...

من یبوست شدید داشتم ب مدت 6 سال. دیگه بواسیر شده بود با بیرون زدگی و خون ریزی و شقاق و هزار تا بدبختی. دارو هم گاهی میخوردم ولی همین که یادم میرفت برمیگشت

الان نزدیک 1 ماهه ورزش میکنم.  خیلی بهتر شدم. خیلی. ورزش باعث میشه روده ها به کار بیوفتن انگار

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

انجیر خشکو بزار تو یه لیوان آب بریز روش یه قاشقم روغن زیتون بریز روش فرداش اون انجیرو بخور.اجر گرم بکن بزار رو باسنت.پودر تخمه انگور از عطاری بخر بخور.مایعات بخور

فرزادم دنیای من😍🥰

البالو رو با الو خورشتي بپز بخور بعدش ديگه بشين دم دستشويي

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍