2777
2789

بعد از اومدن پسرم خیلی فرق کرد برکت پولمون

حقوق همسرم زیادتر شد با اینکه سه نفر شدیم و خرج بچه زیاده ولی خیلی بهتر از قبل خرج میکنم و ریخت و پاش

گفتم خدایا لطفا با دومی، خونه بخریم لطفا😂😂😂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خودم هنوز بچه ندارم .... ولی بابام میگه درست یه روز قب به دنیا اومدنت تا خرخره تو قرض و بدهکاری بودم.... کار میکرد ولی پولشو نمیدادن....میگفت لحظه ای که به دنیا اومدی صای کارم زنگ زد گفت بیا مزدتو بدم ، خواهرمم که به دنیا اومد به یه سال نکشید خونه خریدیم... بچه ی دختر عمم از وقتی به دنیا اومد زندگیشون زیر و رو شد...  به روزی بچه عمیییقا اعتقاد دارم.... ولی به نظرم ادم خودش باید قبل بچه دار شدن یه شرایطی رو فراهم کنه اینجوری خیلی بهتره.... حتی کمترین شرایط در حد توانش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه ماه قبل بدنیا اومدن پسرم همسرم تو کارش پیشرفت کرد و خداروشکر حقوقش دو برابر شد .اصلا فکرش هم نمیکردیم 

الحمدالله

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

هنوز نیومده دنیا.اما خودم هر وقت میرم خونه بابام معتقدن که رزق و روزیشون بیشتر میشه.مثلا پارسال رفتم خونشون به خاطر من ۱تومن دادن کولر ابی خریدن امسال شده۲۲۰۰. خودشون خیلی سرمایی هستن کولر نمیزنن اما امسال مثل اینکه خیلی هوا گرمه و روزی چند ساعت روشن میکنن و منو دعا میکنن😂😂

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
ان شالله خونه هم میخرید 

ان‌شالله

ممنونم😘😘

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
الان با اوضاع ایران بچه دار شدن ظلمه به خوده بچه

نظر نخواست فقط گفت از برکاتش بگید ن اینکه بچه دار بشم یا نه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نظر نخواست فقط گفت از برکاتش بگید ن اینکه بچه دار بشم یا نه؟

به شما چه ارتباطی داره من چه نظری دادم بچه پررو

همگی برای اجابت این دعا صلوات بفرستید(خدایا پدر مادرها رو به وسیله بچهاشون هیچ وقت امتحان نکن)
چرا میزنیش چون حرف حق میزنه؟

حالا تو بیا منو بزن😐من نزدمش ولی گویا شما چون خودت هی میزنی اینطور برداشت کردی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
به شما چه ارتباطی داره من چه نظری دادم بچه پررو

خیییییلی مودبید خیییییلی ایش