2777
2789
عنوان

کمک

94 بازدید | 19 پست

با تجربه ها بیایید کمک.با شوهرم مشکل پیدا کردم یعنی اون مشکل پیدا کرده و چندوقته سرد شده و میگه ای زندگی رو نمیخوام منم بهش گفتم خیلی و تو و زندگیمو دوس دارم ولی مجبورت نمیکنم ب ادامه زندگی.حالا اومده میگه بیا بریم مسافرت شاید حالم بهتر بشه.ب نظرتون چیکار کنم مسافرت خوبه جواب میده؟؟؟

سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...

فقط به من بگید چرا هر تاپیک با موضوع غم انگیز در مورد منم صدق میکنه.انگار من نوشتم.انقدر من بی چاره ام

🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسافرت ک عالیه...ولی حتما بگرد و مشکل اصلی  رو ریشه یابی  کن.حواستو بیشتر جمع شوهر تو زندگیت کن عزیزم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

چه شوهر خوبی که می بردت سفر

شوهر من که همش غر میزنه و فحش میده

میگم بریم مسافرت،میگه نمی تونم ببرم میخواستی با من ازدواج نکنی

وا خب برو دیگه... چرا نری؟

حالم خیلی بده انگار بین زمین و آسمون گیر کردم تکلیف زندگیم مشخص نیست خیلی بده شوهرت بگه دل زده شدم ولی میدونم دوسم داره ک داره تلاشش میکنه.این شبا کارم فقط شده گریه

حالم خیلی بده انگار بین زمین و آسمون گیر کردم تکلیف زندگیم مشخص نیست خیلی بده شوهرت بگه دل زده شدم و ...

عزیزم اگه گفته برید سفر اونم تو این وضع اقتصادی مملکت و اوضاع شکراب بین تون خب قطعا باید با دید مثبت نگاه کنی ❣حتما قصدش خیره که همچین حرفی زده دیگه...

شاید دنبال بهانه است که باز برگردید به هم

اگه تو هم دوستش داری تو است ر  بکن انگار اون داره یه تلاشی میکنه🌸الهی هر چه خبره براتون‌پیش بیاد🍀

من خیلی برای زندگیم تلاش میکنم ولی بعضی وقتا یه چیزایی پیش میاد ک دست خودت نیست و زندگیتو بهم میریزه.شوهر منم یه کم حساسه و سر مشکلات کوچیک خیلی زود واکنش نشون میده

امشب خیلی رک باهام حرف زد و گفت خسته شدم از این زندگی ولی بیا این سفرو باهم بریم شاید برگشتیم ب زندگی ولی  اگه فایده نداشت وقتی برگشتم اقدام میکنم واسه جدایی

منفی نگر نباش دیگه تو با دید مثبت برو و شک رو از دلت پاک کن توکل کن با خدا🌸🌸🌸

فقط توکلم ب خداست راضیم ب رضای خودش شماها هم برام دعا کنید من واقعا شوهر و زندگیمو دوس دارم عاشق شوهرم دوروز نبینمش دیوونه میشم

فقط به من بگید چرا هر تاپیک با موضوع غم انگیز در مورد منم صدق میکنه.انگار من نوشتم.انقدر من بی چاره ...

انشاالله ک مشکل همه حل بشه

خدا مرحم دلای شکسته است فقط توکل ب خودش

انشاالله ک مشکل همه حل بشه خدا مرحم دلای شکسته است فقط توکل ب خودش

هی خدا از زبونت بشنو

من که از استرس دارم می میرم

انقدر شوهرم انرژی منفی بهم میده