2821
2789
عنوان

تنم لرزيد

224 بازدید | 18 پست

داشتم از خيابون با همسرم و پسرم رد ميشدم ،با يه ماشين خيلي فاصله داشتم يكم جلوتر از همسرم اومدم رد بشم يهو راننده از عمد پاشو تا اخر گزاشت رو گاز و اومد جلو تنها چيزي كه فهميدم اينه كه همسرم منو يه جوري كشيد عقب كه دو دور چرخيدم يه داد بلندم سر اون راننده زد،نميدونم چيزي مصرف كرده بود راننده هه يا عمدا اينكارو كردم هنوزم تو شوكم...

خدایا شکرت

من واقعا نمیدونم به بعضیها چطور گواهینامه میدن😕 رانندگی ها اخیرا خیلی افتضاح شده، من دیگه میترسم با ماشین جایی رفتنی، کلا ماشین به ماشین رحم نمیکنه چه برسه ماشین به عابر پیاده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من واقعا نمیدونم به بعضیها چطور گواهینامه میدن😕 رانندگی ها اخیرا خیلی افتضاح شده، من دیگه میترسم با ...

اخه همه ترسم اينه كه انگار از عمد منو ديد بيشتر گاز داد همش ميگم نكنه عمدي بوده

خدایا شکرت
بعید نیست چیزی مصرف کنن بیان بیرون ویراژ بدن . داشتید از خیابون رد میشدید؟ یا حاشیه خیابون. 

واقعا ما خونم كنار فلكس پنجشنبه ها يه بند ميان گاز ميدن خيلي بده

خدایا شکرت
وای بعید نیست چیزی مصرف کنن بیان بیرون ویراژ بدن . داشتید از خیابون رد میشدید؟ یا حاشیه خیابون.  ...

اره عزيز داشتيم رد ميشديم تازه كنار چراغ قرمز يعني كناار فلكه معمولا كسي سرعت نداره

خدایا شکرت
2790
2823
2791
2779
2792