2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 72 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجاره ی رحم منظورتونه؟؟؟؟ من برای کار در خانه رفتم که بهم کسی رو معرفی کنند اینقدر اخلاق اون خانمه ...

آره عزیزم برای رحم جایگزین گفتم .ازیه کانال تل درخواست برای رحم دادم ولی گفتم اگه بهزیستی همچین کاری میکنه ثوابم داره 

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
به هیچ کس نگو .فقط بین خودت و همسر بمونه  بهزیستی هم خوبه بری هم ثواب داره

منم دوست ندارم کسی بدونه فقط خودم و همسرم میدونیم با پدر مادرم

خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...
اهوازم آخه خصوصیه اهواز

کدوم بیمارستان اهواز‌ رفتین؟

تو اهواز مرکز رویان هست؟

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
آره عزیزم برای رحم جایگزین گفتم .ازیه کانال تل درخواست برای رحم دادم ولی گفتم اگه بهزیستی همچین کاری ...

ما چقد هزینه کردین؟نمیدونین هزینه رحم چقدره؟ دوسال پیش ب ما گفتن ۲۰ میلیون اینقدر شوهرم دس دس کر تا همه چی چندبرابر شد

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بله ۴ تا مرکز نازایی داره من مهزیار سوال کردم که این و گفت

میشه اسمشون رو بگین من اهوازی نیستم

اگ‌ممکنه درخواست دوستی مو قبول کن اگ سوالی داشتم ازت بمرسم 

پدر مادر بفهمن مطما دیگران هم میفهمن .نزار ...تجربه خواهر نزار نزار 

نه رازدارن عزیزم ... اصلا خود مامانم اصرار داره کسی نفهمه

ما چقد هزینه کردین؟نمیدونین هزینه رحم چقدره؟ دوسال پیش ب ما گفتن ۲۰ میلیون اینقدر شوهرم دس دس کر تا ...

عزیزم هرکدوم ی قیمت میگن الان اکثرامیگن 25باماهی 500.بعضیاهم30باماهی 600بستگی ب انصافشون داره من خودم تخمک اهدایی روکه درخواست دادم بهم ی خانم برای رحم پیشنهادشدکه میگفت 20باماهی 500 ولی خوب من جنینم آماده نبود وبایدفریزهم میشدچندماه

ماراحوصله ی شرح حال نیست...
میشه اسمشون رو بگین من اهوازی نیستم اگ‌ممکنه درخواست دوستی مو قبول کن اگ سوالی داشتم ازت بمرسم  ...

تو اینترنت سرچ کن مراکز نازایی اهواز میاد بالا