عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
وای پس کارت خیلی سخته .اگه بخاطرهزینشه طلایی چیزی ازخودت نداری که بفروشی؟
ی طوری رفتار میکنع ک من معذب میشم درمودش حرف بزنم
خودشم هیچی نمیگه
ادن توداریه اصلا ب رو خودش نمیاره
اگ قبول کنه بالاخره ی جوری هزینه ش رو میتونیم جور کنیم ولی متاسفانه کسی جرئت نداره درمورد بچه باش صحبت کنه
ی طوری رفتار میکنع ک من معذب میشم درمودش حرف بزنم خودشم هیچی نمیگه ادن توداریه اصلا ب رو خودش نمیا ...
همین آدمی که میگی .بیشترازهرکسی بچه دوست داره اماخوب نگرانیش زیاده حق داره شوهرمنم چندسال طول کشیدتاقبول کرد .خدایی هزینه رحم بالاست اماخوبه که قسطی پرداخت میشه .ماهی مثلا 2میلیون
همین آدمی که میگی .بیشترازهرکسی بچه دوست داره اماخوب نگرانیش زیاده حق داره شوهرمنم چندسال طول کشیدتا ...
دیوونه وار عاشق بچه س همون ماه اول ازدواج میگف بچه حدود یه چهار ماه بعدش ک فهمیدیم مشکل داریم تا الان ک ۸ سال گذشته حتی یکبار نگفته ولی میدونم داغونه.
ولی همین هیجی نگفتنش باعث شده منم نتونم چیزی بگم
دیوونه وار عاشق بچه س همون ماه اول ازدواج میگف بچه حدود یه چهار ماه بعدش ک فهمیدیم مشکل داریم تا الا ...
یعنی شرایط من دقیقامثل توبود شوهرم هیچی هیچی نمیگفت امادقیقااونم شدیداعاشق بچه ست ازرفتارش بابچه های فامیل قشنگ مشخصه من الان 10سال هم بیشتره که ازدواج کردم هی کم کم شروع ب آه و ناله کردم که تنهام ودارم افسرده میشم خیلی ناراحت میشداینارومیگفتم کم کم خودش گفت پیگیربچه شو.شماهم امتحان کن عزیزم حیفه بخدا حیف عمروجوونیمونه که توحسرت وغم داره میگذره .کساییکه بامن ازدواج کردن الان بچه هاشون بزرگه دیگه
یعنی شرایط من دقیقامثل توبود شوهرم هیچی هیچی نمیگفت امادقیقااونم شدیداعاشق بچه ست ازرفتارش بابچه های ...
بله منم باید همینکارو بکنم😔
انشالله موفق باشین و سال دگه نینی ت بغلت باشه