2777
2789
عنوان

میکاپ

175 بازدید | 23 پست

خانوما من با میکاپ ارایشگرا خیلی زشت میشم ولی خودم میکاپ ساده میکنم شوهرم میگه بیشتر بهت میاد،حالا عروسی داداشم در پیش هست چ کنم ب نظرتون؟؟؟برم ارایشگاه اون همه پول بدم بعد بهم نیاد چی کنم!از ی طرفم میگم خواهر دامادم باید برم حتما شما بودین چکار میکردین؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

منم هر ارایشگری بلد نیست درستم کنه فقط یکی که اونم گرونه برا هرمجلس یکونیم پیاده میشم ولی خیلی قشنگه کارش 

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بری بهت جایزه میدن؟ 

کی میفهمه تو تو خونه آرایش کردی یا بیرون؟ 

خواهر دامادی میخوای شبیه دراکولا بری تو عروسی داداشت؟ 

ارایشتو خودت کن برای شینیون وقت بگیر جای خوب

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منم هر ارایشگری بلد نیست درستم کنه فقط یکی که اونم گرونه برا هرمجلس یکونیم پیاده میشم ولی خیلی قشنگه ...

اره من از همین میترسم زشتم کنن پول زیاد هم بدم جاش،از ی طرفم خودم میکاپم سادست فامیل میگن لابد خسیسم یا قهرم ک ارایشگاه نرفتم گیر افتادم

مگه بری بهت جایزه میدن؟  کی میفهمه تو تو خونه آرایش کردی یا بیرون؟  خواهر دامادی میخوای ...

چقد خشن بام حرف زدی گناه دارم😁😃

اره من از همین میترسم زشتم کنن پول زیاد هم بدم جاش،از ی طرفم خودم میکاپم سادست فامیل میگن لابد خسیسم ...

الان دیگه لایت مد شده بگو برات خط چشم نکشه باسایه کار کنه و سایه هارو تا پشت ابروت نبره😒

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
چقد خشن بام حرف زدی گناه دارم😁😃

همش نمیتونم استیکر 😃بذارم

خودتون با آرامش بخونید دیگه😩😩

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان دیگه لایت مد شده بگو برات خط چشم نکشه باسایه کار کنه و سایه هارو تا پشت ابروت نبره😒

اره لایت هم فقط بمن میاد،ولی باور کن واسه عروسی خودم بهترین سالن رفتم وقتی شوهرم دیدم خواست سکته کنه از عصبانیت میگفت پیرت کرده