بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من جای تو بودم به خودم میرسیدم و بی تفاوت اصلا کارا و وابستگیای گذشته رو کنار میزاشتم که بدونه بدون اونم میتونم من همین کارو کردم وزنمو کم کردم به خودم رسیدم اونقدر بی تفاوت شدم که خودش عوض شد
اره اینو میدونه بدون اون میتونم من حتی شهربازی و رستورانم تنهایی میرم با دخترم. ولی خوب یه جاه ...
اره منم خیلی سختی کشیدم اما الویتم رسیدن و اهمیت دادن به زیبایی و سلامتیمه یعنی بمیرمم از باشگاه و ارایشگاهم نمیگذرم حتی گاهی میگم باید برم دکتر زنان میرم واسم ویتامین اینا میده😂😂
کار خوبی میکنی عزیزم اتفاقا به من میگه خودخواهی و زیادی به خودت میرسی مثلا چکاب میرم پاکسازی و اینا ...
باشگاه رو حتما برو حتی مهم تر از چکابه چون علاوه بر اندامت ذهنتم اروم و زیبا میکنه روحیه ات به کل عوض میشه یه ورزشی برو که خیلی علاقه داری بزار بگه خودخواه تو ام بگو بالاخره باید یکی باشه که به فکر من باشه تو که نیستی