2777
2789
عنوان

ترس ازخیانت

123 بازدید | 15 پست

سلام من یکسال ونیمه ازدواج کردم ویه بچه ۷ماهه دارم همسرم چندوقته اخلاقش خیلی عوض شده همش سرم دادمیزنه ومنومیزنه قبلاهم بودولی خیلی به ندرت اماالان زیادشده جلوی جمع هم دادمیزنه شخصیتموخردمیکن الان هم جدیداخیلی باگوشیش یواشکی چت میکن ولبخندمیزنه دلم میخوادفکرای خوب بکنم اماوقتی اینجوری میبینمش نمیتونم ازاین ورهم همش میگه چرازن هانمیزارن مردهازن دوم بگیرن پس مادوست دخترمیگیریم بهتره بخداقسم همیشه به خودم میرسم هم ازنظرتیپ هم ازنظرقیافه موندم دیگه چیکارکنم ازفکرکن اینکه بهم خیانت کن میمیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولاا مردا انچنان تقصیری ندارن تقصیر از هم جنسایه کثیف وخراب ماست که چراغ سبز نشون میدن یه مرد هرچی بدچشم و هرزباشه تا اون زن نخواد هیچ غلطی نمیتونه بکنه همین امروز داداشم یه زنو بادوتابچش بخاطر گرمایه هوا توبیابون بخاطر ثواب سوارکرد خانم قصدآشنایی و شماره میخواست ازش که داداشم پیادش کرد😳😳😳خدالعنت کنه این زنایه کثیف وزندگی خراب کنوو 

یه سوال شوهرت دقیقا چه خوبی داره که بهش دل خوش کردی عزیزم

خودمم نمیدونم برای فرارازخونواده ام تن دادم به این ازدواج اولش عاشقم بودبخداخودشومیکشت واسم اماالان....

خودمم نمیدونم برای فرارازخونواده ام تن دادم به این ازدواج اولش عاشقم بودبخداخودشومیکشت واسم اماالان. ...

تو چی تو هم این رفتارو داشتی ؟چه تو جمع چه تو خلوت ؟

یا فکر کردی اون بمب انرژیه و باید اینطور بکنه؟

پسر بی اعصابه روس   фредек
تو چی تو هم این رفتارو داشتی ؟چه تو جمع چه تو خلوت ؟ یا فکر کردی اون بمب انرژیه و باید اینطور بکنه؟

خوب من یه دخترتنهابودم نه پدرداشتم نه مادراحتیاج داشتم به محبت خوب صددرصدمنم مثه همه دختراوابسته شدم 

خودمم نمیدونم برای فرارازخونواده ام تن دادم به این ازدواج اولش عاشقم بودبخداخودشومیکشت واسم اماالان. ...

چه اشتباه بزرگی و بدتر اینکه با همچین مردی زود هم بچه دار شدی چند سالته شوهرت چند سالشه

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد

احتمال خیانت که زیاده ولی اگه میتونی گوشیش رو کنترل کن  ببین مرد وقتی کج می ره کاری نداره زنش حورو وپری باشه وبه خودش برسه مشکل از تو نیست جنس طرف خرابه باهاش حرف بزن بگو دردت چیه چه ومرگته

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد
خوب من یه دخترتنهابودم نه پدرداشتم نه مادراحتیاج داشتم به محبت خوب صددرصدمنم مثه همه دختراوابسته شدم ...

خدا رحمتشون بکنه...

بزار جدا از شرایط یه چیز بهت بگم قلب آدما مثل یه باطریه که با شنیدن یه دوستت دارم یکی ش ارژ میشه و با گفتنش یکی از شارژش کم حالا اگه تو رابطه یکی قلبش فقط ش ارژ بشه و یکی فقط خالی تا یه جایی پیش میره و یه جایی تموم میشه و یکی از این دونفر رابطه رو تموم میکنه این ش ارژ شدن و خالی شدن باید کاملا برابر باشه زن و مرد هم نداره اگه شما این قانون رو رعایت نمیکنی پس مطمئن باید منتظر خیانت هم باشی و اگه یه روزی خیانت دیدی ناراحت نشی  

درسته شما میگی شرایط خاصی داری ولی اون آقا هم به امیدی زن گرفته اونم باید ش ارژ بشه که بتونه همین طور ش ارژ بکنه دیگه 

خواهشا چند بار بخونید با دقت هم بخونید من کم پیش میاد برا کسی اینقدر تایپ بکنم

پسر بی اعصابه روس   фредек
خوب من یه دخترتنهابودم نه پدرداشتم نه مادراحتیاج داشتم به محبت خوب صددرصدمنم مثه همه دختراوابسته شدم ...

استارتر شک نکن خیانتی در کار و مطمئن باش که صد در صده فقط قبل از اینکه شرایط طوری بشه که به خاطر اون تو رو بندازه بیرون جلوششو بگیر بازم میگم صد در صد داره خیانت میکنه حواست باشه