2821
2789
عنوان

ميترسم..

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست
خداروشكر عزيزم،ايشالله هميشه هم خوشبخت بموني حرف شما درسته ولي اكثرا ناراضين و از شوهراشون انگار مت ...

مرسی عزیزم همچنین شما

بله متاسفانه زیاد شده و من تو اطراف خودم زیاد میبینم که اگه قراره اینطوری باشه ادم مجرد بمونه بهتره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اگر عاقلانه انتخاب کنی و عاقلانه زندگی کنی خوشبخت میشی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مرسی عزیزم همچنین شما بله متاسفانه زیاد شده و من تو اطراف خودم زیاد میبینم که اگه قراره اینطوری باش ...

دقيقا..ادم وقتي بهش فك ميكنع ميبينه چقد سخته تحمل كردنش

مقدار یار همنفس، چون من نداند هیچکس، ماهی که در خشک اوفتد، قیمت بداند آب را ...

نميدونم شايد...اما به شدت بيزار شدم از ازدواج..

با اینکه متاهلی مشکلات خودشو داره ولی به مجردی ترجیحش میدم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

همه كه خيانتكار و افسرده نيستن

بله نيستن،اما اكثرا اينطورن،شايد عده خيلي قليلي باشن كه واقعا احساس ارامش و خوشبختي كنن

با اینکه متاهلی مشکلات خودشو داره ولی به مجردی ترجیحش میدم.

اميدوارم خوشبخت بشيد و از متاهليتون لذت ببريد تا بقيه هم با ديدن شما حس خوب به ازدواج پيدا كنن

دقيقا..ادم وقتي بهش فك ميكنع ميبينه چقد سخته تحمل كردنش

امیدوارم ینفر پیدا بشه لیاقتت رو داشته باشه عزیزم

منم این ترسارو داشتم،نسبت به همسنام دیر ازدواج کردم ولی خیلی عاقلانه تر ازونا تصمیم گرفتم