2777
2789

سلام کار سختی من در موردش کمی مطالعه کردم من هیچ اموزش ندیدم فقط گاهی اوقات برای دل خودم از روی بعضی عکس های توی اینترنت میشم چون طراحی لباس دوست دارم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام کار سختی من در موردش کمی مطالعه کردم من هیچ اموزش ندیدم فقط گاهی اوقات برای دل خودم از روی بعضی ...

جدا من دوس دارم یکم خیاطی بلدم 

چون دیسک کمر دارم نمی تونم کار حرفه ای خیاطی کنم گفتم طراحی لباس تک لباس طراحی کنم بفروشم

مرسی خانومی میشه سایتی که یاد گرفتی به منم معرفی کنی

خواهش می کنم

عزیزم گفتم من هیچ اموزش ندیدم چون اموزشش از توی اینترنت سخته و توی شهر ما هم کلاسش نیست

من فقط گاهی اوقات چون دوست دارم و یهو هوس میکنم توی نت مینویسم طراحی لباس عکس ها رو نگاه می کنم ای مدل انتخاب می کنم و از روش میکشم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

معرفی السا شیاپارلی

السا شیاپارلی طراح مد ایتالیایی که یکی از متفاوت ترین و تاثیرگذارترین افراد در دنیای مد و فشن دهه ۱۹۲۰ و ۳۰ بود. در این مطلب از مجله دنیای مد زندگینامه این طراح معروف زن را بررسی می‌کنیم.

بیوگرافی السا شیاپارلی

السا لوییزا ماریا شیاپارلی در ۱۰ سپتامبر ۱۸۹۰ در قصر اجدادی کارسینی، نزدیک رم، متولد شد. مادرش اشراف زاده‌ای از نسل ناپلئون و پدرش یک محقق در زمینه تاریخ بود و همین باعث شد او به هنر و فرهنگ و مذهب علاقمند شود.

آغاز کار السا شیاپارللی

در سال ۱۹۲۲ السا شیاپارللی به پاریس رفت. حضور در پاریس و تاثیر از کارهای پل پوارو باعث شد تا السا به طراحی لباس علاقمند شود. او بدون آن که آموزشی دیده باشد کار طراحی لباس را آغاز کرد و با روش مولاژ و به صورت ابتکاری طراحی هایی را انجام داد که نتایج موفقی در پی داشت.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد

سلام کار سختی من در موردش کمی مطالعه کردم من هیچ اموزش ندیدم فقط گاهی اوقات برای دل خودم از روی بعضی ...

موسسه طراحان مد رو پیشنهاد میکنم چون تمامی دوره های مرتبط با طراحی لباس، خیاطی، طراحی کیف و کفش و طراحی پارچه رو داره پیج اینستاگرام هم دارن و کمکت میکنن وارد بازار کار بشی

اینستاگرامشون: tarahanemode@

تلفن: 02188804005 و 02166400678

سایت: https://tarahanemod-institute.ir/

کسی نیست ؟

موسسه طراحان مد رو پیشنهاد میکنم چون تمامی دوره های مرتبط با طراحی لباس، خیاطی، طراحی کیف و کفش و طراحی پارچه رو داره پیج اینستاگرام هم دارن و کمکت میکنن وارد بازار کار بشی

اینستاگرامشون: tarahanemode@

تلفن: 02188804005 و 02166400678

سایت: https://tarahanemod-institute.ir/