2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من موقع عصبانیت نمیتونستم خودمو کنترل کنم همه جوره حرف میگفتم اما الان صبور تر شدم و خودمو کنترل میکنم تا حدودی

اخلاق بد شوهرمم همین بود اونم بهترشده یکیم بحث میشد کشش میداد الان خیلی خوب شده

من موقع عصبانیت نمیتونستم خودمو کنترل کنم همه جوره حرف میگفتم اما الان صبور تر شدم و خودمو کنترل میک ...

خداروشکر گلم دقیقا منم همینم خیلی بهترشدم اما گاهی چنان فشار بالام میاد هرچی تودلمه بروز میدم با چیزای اضافه..شوهرمم کلا تاچند مدلشه کش میده سرسنگینیم من طاقت ندارم باز

خداروشکر گلم دقیقا منم همینم خیلی بهترشدم اما گاهی چنان فشار بالام میاد هرچی تودلمه بروز میدم با چیز ...

اره مث منی ماهم وقتس دعوامون میشه باخودم میگم این جور حرف میزنم سرسنگین میشم و هزارتا برنامه ریزی میکنم اما تا میرسه خونه وا میرم کیپرم جلوش ماچش میکنم😁

چجوری تونستی به اخلاقت تسلط پیدا کنی و درستش کنی؟

وقتی بحثمون میشه روبروی شوهرم واینمیستم میرم یجا که نبینمش بد چندتا هم نفس عمیق میکشم و جواب نمیدم بهش 

اما قبلا هرچی از دهنم درمیومد میگفتم بحث بالا میگرفت

من حالا فهمیدم چه رفتارهای بدی مامانم داشته که به ما هم داده ....

ای بابا باز خداروشکر عوض شدی عزیزم..من شوهرم منو یه دختر عصبی کرد من این نبودم😢😢

اره مث منی ماهم وقتس دعوامون میشه باخودم میگم این جور حرف میزنم سرسنگین میشم و هزارتا برنامه ریزی می ...

چخوب من گاهی خعلی عصبی میشم اخه منو خیلی عوض کرد شوهرم من کسی بودم که براش میمردم الانم خیلی دوسش دارم اما اصلا ادم سابق نیستم خیلی سختی کشیدم😔😔😔😔دیگه شدم یه ادم دیگه😢😢😢