ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه امپولا رو شروع کردی ۱۴ سیکلت اگه این ماه تازه داروها رو داده گفته پریود شدی میفته ماه بعد
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
پس انشاالله این ماه میفته ۱۴ سیکلت ، ۹امم میری دوباره ۱۲ و ۱۳ اخر شب یه امپول میده ۱۲ ساعت بعد اون امپول پانکچرت میکنن
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
اره دوبار پانکچر سه بار انتقال منفی ، انشاالله برا شما همین بار نی نیات بیان تو دلت
من تنبلی ، شوهرم آزمایش داده بود دکتر به ما نگفت مرکز و که کلان عوض کردم دکتر جدید ازمایش جدید به همسرم داروی تقویتی داد تا سه ماه من پیاده روی ورزش و دو انجام دادم ماهی که میخواستم برم برای ای وی اف فهمیدم باردارم ، توکلتون بخدا انشاالله شمام جواب بگیرین
دفعه اول ۱۰ گرفتن ۷ تشکیل شد ۴ تا انتقال دادن ۳ گفتن کیفیتش پائینه بدرد فریز نمیخوره ؛ دومین دفعه ۱۲ ، ۹ تشکیل ، دوتا ۴ انتقال تو دو مرتبه