2777
2789

خوشبحالت ماکه پس انداز نداریم🙄🙄😔😔

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کم کم جمع کن ‌.حتی شده ماهی ۵۰ تومن 

عزیزم من دخترم ۳سالش ولی هرروز ی چیزجدیدمیخواد شوهرندارم خسته شدم کم آوردم باورت میشه ختم قران وچله برمیدارم خوشحالم اما بچه که نمیفهمه ندارم باباش خیرنبین انشاالله

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
عزیزم طلاق گرفتی ؟؟خودت کار میکنی ؟؟

کار نمیتونم چون خرج مهد زیاده هرچی دربیارم باید بدم مهد 

پس کی خرجتونو میده عزیزم ؟؟

خداروشکر مسجد سمت خونم کسی ختم یاقران یاچله داشته باشن ب من میگن پولش برکتم داره ویکم مادرم

خداروشکر مسجد سمت خونم کسی ختم یاقران یاچله داشته باشن ب من میگن پولش برکتم داره ویکم مادرم

ایشالا خدا کمکت کنه گلم شنیدم ختم سوره واقعه واسه افزایش رزق و روزی خوبه دوس داری انجامش بده .التماس دعا دارم ازت عزیزم واسم دعا کن کنکور قبول شم .منم واست دعا میکنم ایشالا ی شوهر خوب خدا سرراهت بذاره و زندگی روی خوبشو نشونت بده عزیزم 

ایشالا خدا کمکت کنه گلم شنیدم ختم سوره واقعه واسه افزایش رزق و روزی خوبه دوس داری انجامش بده .التماس ...

ممنون❤