2789
عنوان

اسپرم ضعیف

732 بازدید | 23 پست

کسی بوده شوهرش اسپرمش زیرده ملییون باشه ولی باداروگیاهی یا شیمیایی‌خوب شده باشه؟؟؟؟؟

ممنون میشم بهم بگین چیکارکردین

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم اینجوری بود الان سه ماهه حامله ست. نان باروری دکتر خیراندیش رو داد به شوهرش همون ماه باردارشد ...

شوهرمن صفربودباداروگیاهی شد ۲.۵

ولی ماه پیش نان باروری دادم بهش هنوزنرفته آزمایش

شوهر دوست من اسپرمش ۲میلیون بود با س ماه درمان با شیمیایی شد ۲/۵ولی با طب سنتی شد۷میلیون

چه داروی‌گیاهی شما نمیدونین ازکجا گرفته بود؟؟

دوستم اینجوری بود الان سه ماهه حامله ست. نان باروری دکتر خیراندیش رو داد به شوهرش همون ماه باردارشد ...

میدونم اسپرم شوهرش قبل خوردن نان باروری چقدربود؟؟

بله ،همسر خواهر شوهرم،آزواسپرم بود..چندین بار هم آی وی اف بی نتیجه شد ،حدود دوسه سالی تحت نظر دکتر گیاهی بود و کلی چیزای گیاهی از شقاقل و خرنوب و تخم مرغ خام و .....خورد ،این سری آز داد تو مرکز نازایی،دکتر گفت تو آزو اسپرم نیستی و اتفاقا خیلی هم ج آزت خوب.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بله ،همسر خواهر شوهرم،آزواسپرم بود..چندین بار هم آی وی اف بی نتیجه شد ،حدود دوسه سالی تحت نظر دکتر گ ...

داروگیاهی بعد دو سه سال خانومش باردارنشده؟؟

چه داروی‌گیاهی شما نمیدونین ازکجا گرفته بود؟؟

ن عزیزم گفت ی پودر بهش داده دوره درمانشم س ماه بوده البته باردارم شد ولی تو ۷هفته سقط شد

تیکر به وقت بارداری😍😍😍خدایا مرسی که منو ب ارزوم میرسونی🙏❤❤❤❤
داروگیاهی بعد دو سه سال خانومش باردارنشده؟؟

نه.قراره ماه بعد ای وی اف بشه

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ببخشید عزیزم نان باروری چیه میشه توضیح بدی منم اقام  حرکتش ضعیفه

۴۰تا سفیده ی تخم مرغ خروس داریعنی نطفه دار ونخودوکوکو درست کن ۷قسمت کن هروزصبح یه قسمت روبخوره

دکتر خیراندیش کدوم شهره بعد من نمیتونم برم پیج داره درخواست بدم لطفا راهنمایی کنین

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁