واینکه چی خریدین که واقعا به کارتون اومد و چیو الکی خریدین؟
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
صندلي غذا كه يكي از واجباته به نظر من،من پسرم فقط تو صندلي غذا،ميشينه و غذا ميخوره،حتي مهموني هم ميريم تا صندلي غذا نباشه،غذاشو نميخوره،من اصلا راحت نيستم و خوشم نمياد بچه رو رو پام بنشونم بهش غذا بدم،اينجوري خيلي راحته
پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
فقط خرج اضافه س.دختر من كلا رو هم رفته ٥ بارم رو اون غذا نخورده اصلا بچه حوصله ش نميكشه تو اون بشينه دوس داره بازيگوشي كنه.من گرفتم پيشمونم الان شده جا گير اضافي
لحظات زندگي چموش اندوتنها تو جهان مرا متعادل ميكني❤️
اوخه جون دلم عزیزم . شما تو غربالگری اولم گفتن دختره یانه
منم يه صندلي غذاي پُرتابل واسه مهمونيا خريدم😁چون اصلا بدون صندلي غذا نميخوره
یه سوال من یه بار مهمونی رفته بودم یه خانومی بچشو نشوند سر سفره بعد ی چیزی مثل صندلی غذا اما بدون پایه گذاشت جلوش به بچش غذا داد اون چیه؟؟
غربال اول جایی ک رفتم اصلا ب کسی جنسبت نمیگفت غربال دوم هفته۱۷بم گفت دختر ولی ازبس اطرافمون اشتباه ...
من غربالگری اولم گفت احتمالا پسره
فكر كنم همون صندلي غذاي پُرتابل(قابل جابه جايي)بوده،من هم صندلي غذايي كه واسه مهموني گرفتم،قابل حمله ...
چند خریدی منم ازهمونا بخرم