2777
2789
عنوان

بهم میگن سرخود 😑

112 بازدید | 12 پست

بچه ها من کلا دوس دارم همه جا تنها برم خرید واینا راستش هیچکسو ندارم باهاش برم سرکاروبانک واینا که میرم اطرافیانم بهم میگن ازبس سرخودی هیچکی نمیگیرتت درحالیکه من مستقل بودنو دوس دارم مگه من چهارده سالمه که تنها نرم اینور اونور شهرمونم کوچیکه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که دنبال یه زن وابسته است تنهایی نتونه دماغشو بالا بکشه همون بهتر نیاد بگیرتت! والا!

مطمئن باش یکی هم هست یه زن مستقل و مدیر مدبر بخواد. اتفاقا بیشتر آقایون از خداشونه یکی بیاد کارای بانکی و اداری و ایناشونو انجام بده اونا راحت شن

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

والا مردم اراجیف زیاد میگن ولی وقتی شهر کوچیک زندگی می کنی مجبوری یسری مواردی که عیب می دونن رو رعایت کنی هر چند اینایی که گفتی هیچ عیبی نداره

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
دیگه بانک و سر کار یار کشی نمیخواد که  نترس به منم میگفتن سرخودی آخرم گرفتنم 😖 این شتر در خون ...

انقدر گفتن که خودمم باورم شده که نکنه واقعا سرخودم خودمم اصلا دوس ندارم کسی باهام بیاد 

انقدر گفتن که خودمم باورم شده که نکنه واقعا سرخودم خودمم اصلا دوس ندارم کسی باهام بیاد 

وا اخه آدم بانک میره دیگه لشگر نمیبره که حالا خرید لباس خاصی باشه کسی نظر بده خوبه ولی خرید معمولی و بانک و اینا دیگه کسی لازم نیست مگر واقعا جو شهرتون نکشه این موضوع رو 

کسی که دنبال یه زن وابسته است تنهایی نتونه دماغشو بالا بکشه همون بهتر نیاد بگیرتت! والا! مطمئن باش ...

اتفاقا تو محیط ما مردا زن وابسته دوس دارن دوستای متاهلم آزادی ندارن ۹۹درصدشون با شوهرشون جایی میرن منم دوس ندارم ساقدوش داشته باشم جایی میرم 😂😂😂

بیخیال باش بابا

منم مجردیام همینجوری بودم

مسافرتم میرفتم تازه😆😆

خاله هام خیلی سعی کردن رو مامانم نفوذ کنن که نذاره برم ولی نتونستن ،خداروشکر همسرمم از همه نظر عالی برای بدست اوردنمم کلی تلاش کرد

😅😅😅

اتفاقا تو محیط ما مردا زن وابسته دوس دارن دوستای متاهلم آزادی ندارن ۹۹درصدشون با شوهرشون جایی میرن م ...

منم مثل شما بودم متنفر بودم از اینکه استقلالم رو بگیرن کسی بازخواستم کنه ولی خب موقعیت محل زندگیت رو هم در نظر بگیر