2777
2789
اگه کسی خورده باش و روش تاثیر عالی گذاشته باش و بیاد تعریف کنه یه انگیزه رو من ایجاد میش و منم متقاع ...

عزیزم صد در صد جواب میده ولی باید روتین بخوری و ول نکنی تا یه مدت. معمولا تاثیرش بعد از یه هفته متوجه میشی

کلا اون دوران زندگی بهشت میشه😁 ب هیچی گیر نمیدی انرژی ت میره بالا. امید ب زندگی پیدا میکنی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

من ید طویلی در قرص خوردن دارم

البته مشکلاتمون هم ممکنه با هم فرق کنه

من تو شهر غریبم یه دفعه می نشستم زمین گریه می کردم خودبخود اینقدر گریه می کردم که می خواستم خفه شم

یا چون شوهرم بداخلاق و سختگیره دعوامون میشد زیاد

چند سال قرص خوردم قرصای من البته دوز کم بود

کلردیازپوکساید و کلومیپرامین و هالوپریدول و ویتامین بی شش  شبی یه دونه

تا قرصا رو می خوردم خوب بودم ولی شده بودم یه موجود بی خیال و حرکت آهسته!! تازه خنگم شده بودم مطالعه که می کردم نوشته بود همانطور که در صفحه قبل گفتیم... و من صفحه قبل یادم نمی اومد!! در ضمن میل ... هم خیلی کم بود

قرصامو قطع کردم

بعد از مدتی دیدم فقط روز اول پری دعوامون میشه

رفتم دکتر زنان

قرص پریموژل و امگا سه بهم داد و ویتامین دی و آهن البته بعد از آزمایش 

بهتر شدم ولی خوب خوب نشدم

دوباره رفتم منیزیم  رو اضافه کرد

خیلی بهتر شدم

الان دیگه به جای کلی مکمل جداجدا یه قرص مولتی ویتامین مینرال رو گرفتم دیگه خیالم از بابت ویتامینها و ..‌ راحته هزینه شم کمتر شده

البته اینم بگم که من مسائل و مشکلاتمم حل شده خداروشکر

پیش روانشناس هم مشاوره می رم واسه دردسرایی که با شوهرم و ... داشتم و خیییلی کمکم کرده

ورزش هم باید بکنم که نمی کنم!!

سلام من ید طویلی در قرص خوردن دارم البته مشکلاتمون هم ممکنه با هم فرق کنه من تو شهر غریبم یه دفعه ...

من ورزش کمیکنم خودم ب هنر مشغول کردم  کار و...

و مشکلات هم دارم...

اما خنگ شدم مثل خودت موقعی ک قرص میخوردی ، درصورتی ک من قرص نمیخورم ... مثلا فیلم میبینم یادم نیست ده دقیقه قبلش چی بود روز بعد ک اصلا یادم نیست اسم فیلم چی بود درک مطلبم کم شده ... مثلا تاپیک احساس میکنم ب زور منظورمو گفتم.

قبلا گریه زیاد میکردم الان شده ی تکه سنگ ...

قرص بهم میدادن دکتر و اصلا حالم خوب نمیکرد بدترم میکرد ...

عزیزم صد در صد جواب میده ولی باید روتین بخوری و ول نکنی تا یه مدت. معمولا تاثیرش بعد از یه هفته متوج ...

من دو هفته خوردم تاثیر برعکس داشت حالم بدتر کرد

دکتر عوض میکرد دارم باز بدتر میکرد حالم

از همه زندگیم عقب افتادم

مغزم هنگ کرده بسته ... بزوردوکلمه مطلب میفهمم چی نوشته

من دو هفته خوردم تاثیر برعکس داشت حالم بدتر کرد دکتر عوض میکرد دارم باز بدتر میکرد حالم از همه زند ...

چی خوردی؟

پایه و عملکرد هر قرص فرق نداره 

دکترت یکی دو بار عوض ‌کنه میفهمه چی بهت میسازه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
چی خوردی؟ پایه و عملکرد هر قرص فرق نداره  دکترت یکی دو بار عوض ‌کنه میفهمه چی بهت میسازه

فلوکسیتن یکیش بود

بقیش یادم نیست

همین فلوکسیتن بهم نمیساخت.

بعدش دکتر تعجب کرد گفت چطور بهت نمیسازه این عادی ترین قرصه.

من ی مدته وسواس فکری دارم بعضی وقتام بی طاقت و بیقرار میشم رفتم روانپزشک بهم دارو داده هنوز مصرف نکردم چون سقط داشتم که کورتاژ شدم و بعد کورتاژم به خاطربقایا گفتن بایدهیستروسکوپی بشی بدتر سردردم جدیدا به دردام اضافه شده منتظرم عمل هیستروسکوپیمو انجام بدم بعدش شرو کنم به دارو خوردن

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
فلوکسیتن یکیش بود بقیش یادم نیست همین فلوکسیتن بهم نمیساخت. بعدش دکتر تعجب کرد گفت چطور بهت نمیسا ...

یکی از قدیمی ترین داروهاس. تقریبا میشه گفت خارح از کشور دیگه از دور خارجه

یکی از عوارض شایعی ک داره اضطراب آور بودنشه

آسنترا سرترالین، کم عارضه ترین قرصه