2821
2789
عنوان

معرف ازدواج

152 بازدید | 18 پست

این معرفای ازدواج ب نظرتون خوب هستن میشه کیس های مناسبی بهمون معرفی کنن یا نه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

اصلا اصلا اصلا.فقط میخوان دختر و پسرو هرجور هست بهم وصل کنن.

خدا خیر نده معرف منو که چه خانواده ایی تو دامن ما گذاشت

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اصلا اصلا.فقط میخوان دختر و پسرو هرجور هست بهم وصل کنن. خدا خیر نده معرف منو که چه خانواده ایی ...

عه میشه بگی چیشده گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اصلا اصلا اصلا.فقط میخوان دختر و پسرو هرجور هست بهم وصل کنن. خدا خیر نده معرف منو که چه خانواده ایی ...

معرف که مقصر نیس اون فقط معرفی میکنه الان به یکی از فامیلای ما گفتن یه دختر خوب معرفی کن اونم معرفی کرد ولی گفت من فقط معرفی کردم بقیشو خودتون باید تحقیق کنید 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

معرف معرفی میکنه خود شخص باید تحقیق کنه ببینه مناسب هست یا نیست منم سنتی ازدواج کردم خواهر زن عموم معرفی کرد اگه بد شد یا خوب خودم خواستم نباید معرفو فوش بدم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
معرف معرفی میکنه خود شخص باید تحقیق کنه ببینه مناسب هست یا نیست منم سنتی ازدواج کردم خواهر زن عموم م ...

موافقم باشما

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
معرف معرفی میکنه خود شخص باید تحقیق کنه ببینه مناسب هست یا نیست منم سنتی ازدواج کردم خواهر زن عموم م ...

بله حرفت منطقیه کلن میخوام بدونم مورد های خوب معرفی میکنن یان

معرف که مقصر نیس اون فقط معرفی میکنه الان به یکی از فامیلای ما گفتن یه دختر خوب معرفی کن اونم معرفی ...

معرف باید شان دختر رو ببینه و هرکسی رو معرفی نکنه.معرف اسمش روشه یعنی وقتی یکی رو معرفی میکنه باید بشناسه

بله حرفت منطقیه کلن میخوام بدونم مورد های خوب معرفی میکنن یان

از نظر اونا شاید خوب باشه ولی شما نپسندی، ولی اکثرا خوبن احساس میکنن دوتا ادم خوبن معرفی میکنن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
معرف باید شان دختر رو ببینه و هرکسی رو معرفی نکنه.معرف اسمش روشه یعنی وقتی یکی رو معرفی میکنه باید ب ...

دختر خودش باید بدونه  که به هرپسری بله نگه  معرف که نمیگه به زور بیا برو شوهر کن که اون فقط معرفی میکنه 

عه میشه بگی چیشده گلم

زیاده و از حوصله خارج.

این معرف ها کلی شماره به مادر پسر میدن که مادره زنگ بزنه.

اصلا طرف رو ندیده نشناخته شماره های دختر مرذم رو میدن دست مادر پسر.

بعدم چقدر پیگیری که چی شد?

بعدم اگه نشد کلی حرف پشت سر دختره میزنن که سخت گیر بود که نشد.

ازدواج سنتی میشه اینایی که اینحوری شماره میگیرن کلا ادم های سنتی هستن.بیشتر جلسه ایی هستن.

دختر خودش باید بدونه  که به هرپسری بله نگه  معرف که نمیگه به زور بیا برو شوهر کن که اون فق ...

معرف مسئولیت داره و هرکسی رو نباید معرفی کنه باید شناخت از طرف داشته باشه.

برای همینه که میگن وظیفه سنگینی داره

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز