2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمکم کنه

254 بازدید | 35 پست

آقا دیشب خنگ شده بودم. دختر عمه ام اومده بود خونمون، کمرش مشکل داره همیشه باید کمربند ببنده. چون رفته بود دستشویی بازش کرده بود. وقتی اومد شوهرشو صدا زد که بیاد کمربندشو ببنده و با هم رفتن تو اتاق خوابم که عکس عروسیم بود، منم خنگ شدم نمی‌دونستم چی بگم که نرم یا وایستن برم عکس رو بردارم. فقط گفتم میخوای بیام کمکت!!!

شوهرمم که دید کاری نکردم خیلی ازم عصبانی شد و گفت تو خیلی بی حیا و بی غیرتی که میذاری یه مرد نامحرم بیاد عکسی که سر و سینه ات لخته رو ببینه. حالا نمی‌دونم چیکار کنم از دلش دربیاید. خودمم می‌دونم کارم اشتباه و احمقانه بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته خدا قوت تو مار بذی نکردی خیالت راحت

می‌دونم می‌خوام از دلش دربیاید . خیلی سرسنگین شده، اصلا دوست ندارم اینجوری باشه، بدجور بهش وابسته ام بهم توجه نکنه دیوونه میشم

می‌دونم می‌خوام از دلش دربیاید . خیلی سرسنگین شده، اصلا دوست ندارم اینجوری باشه، بدجور بهش وابسته ام ...

خیلی بده

اینجوری وایسته بشی خودت اذیت مسشی

خود دانی

موفق باشی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

عزیزم مهمونتون نباید میرفت تو اتاق خواب شما ...این که مقصرش شما نیستید و اینکه برای همسرت توضیح بده بگووو ممنونم که روی من حساسی ...اما ازت خیلی ناراحتم که اینطور منووو قضاوت کردی ...از دست من تو اون لحظه کاری بر نیومد ...و مطمین باش اینا که رفتن تو اتاق کمربند ببندند توجهشون به کمر بند بوده نه عکس تو اتاق ما این حساسیت توئه ...مطمین باش اگر یه ادمی چشم ناپاک باشه من اصلا تو خونم راهش نمیدم ...و بگوووو ناراحتی بابات حرفهایی که بهت زده بگووو من خودم بیشتر تو برام اهمیت داره که نامحرم عکسمووو نبینه ...اصلا این حرف هایی که زدی لایق منه که گفتی ...تو منوووو که انتخاب کردی مثل حرفهایی که بهم زدی میبینی ...همه اینا رو با خونسردی بگووو...

عزیزم مهمونتون نباید میرفت تو اتاق خواب شما ...این که مقصرش شما نیستید و اینکه برای همسرت توضیح بده ...

مرسی، ولی اینجوری فکر می کنه دست پیشو گرفتم. 

از طرفی هم شوهرشو نمی‌شناسم ، دفعه اول بود که اومده بود خونمون، اینو بگم که آدم چشم ناپاک راه نمیدم خیلی غیر منطقی میشه