تسسسنییییم مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عنوان عکس خریدم😍🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 17 پست دو تا باکس میوه خریدم...اما برای خواهر شوهرم☹ عکسشو الان میذارم نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩 1398/04/29 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 مبارکــــــــت باشه😎 برای من که نیست😐☹ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15854 برای خواهرشوهرم که ماه دیگه عروسیشه همینجوری خریدم قشنگه لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9324 برای من که نیست😐☹ مبارک صاحابش😎 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤