___sheida___ مدیر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 16 عنوان خدایا دلم سخت معجزه میخواهد... | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 17 پست 💔💔💔 میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستین❤❤خداجونم میدونم ناامیدم نمیکنی پس به زودی منتظر معجزت هستم❤❤ 1398/04/29 | 11:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___sheida___ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 16 منم دلم معجزه میخواد😭😭😭خدایا یه نگاهی هم به من کن😢😢😢 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستین❤❤خداجونم میدونم ناامیدم نمیکنی پس به زودی منتظر معجزت هستم❤❤
آتيسا عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3324 انشاالله عزیزم من همیشه میومدم نی نی سایت میخوندم و میرفتم ولی گفتم عضو بشم درد و دل کنم سبک بشم خدا ... الهی آمین
___sheida___ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 16 الهی آمین. شما که منو نمیشناسید ولی خدا میدونه هر وقت به باب الحوائج حضرت ابالفضل ع متوسل شدم جواب گ ... من الان نزدیک دو ساله منتظرم شوهرم مشکل داره این دفعه با ۱۲ روز تاخیر پریود شدم نمیدونم دلیلش چیه میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستین❤❤خداجونم میدونم ناامیدم نمیکنی پس به زودی منتظر معجزت هستم❤❤