2777
2789
عنوان

بیبی چک

125 بازدید | 9 پست

کیا سه چهار روز قبل موعد پریود بیبی زدن منفی بود.اما حامله بودن و بعدز وقت پریودی بیبی چکشو متبت شد؟

من چارشنبه وقت پریودمه.میخام بیبی بزنم میترسم منفی نشون بده زود باشه

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

خواهشاً عجله نكن

بي بي منفي دردش بدتر از ديدن پريوديه

صبر كن عقب انداختي بعد بي بي بزن

انشالله بارداري عزيزم

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
خواهشاً عجله نكن بي بي منفي دردش بدتر از ديدن پريوديه صبر كن عقب انداختي بعد بي بي بزن انشالله با ...

اره دقیقن ،خودمم میگم ترجیح میدم پریودشم تا بیبی منفی ببینم.دوستام میگن بزن نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقن ،خودمم میگم ترجیح میدم پریودشم تا بیبی منفی ببینم.دوستام میگن بزن نشون میده

انشالله كه هستي

ولي خدايي نكرده اومديم نبودي

ديگه ناراحتي مياد تو وجودت تا پريود شي

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏

وااای منم باید تا چهار شنبه بمونم 😫😫😫😫اگه پریود نشدم برم تست بتا

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
وااای منم باید تا چهار شنبه بمونم 😫😫😫😫اگه پریود نشدم برم تست بتا

من میزنه ب سرم ک فردا برم از بتا بدم.دگ سه روز قبل موعد خون نشون میده،نمیدونم چکارکنم تا چارشنبه تحمل ندارم

من میزنه ب سرم ک فردا برم از بتا بدم.دگ سه روز قبل موعد خون نشون میده،نمیدونم چکارکنم تا چارشنبه تحم ...

من ۸روز عقب زدم،۳روز امپول پروژسترون زدم،تا چهار شنبه اگه نشم باید تست بتا بدم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰