ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
من چون برنامه ریزی دقیق میکنم گاهی بهش فکرمیکنم فقط گاهی درحد اینکه تا کجا برنامه بزارم
خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
من اگه بچه نداشتم مشتاقانه در انتظارش بودم اما از وقتي مادر شدم فقط به زندگي چسبيدم حتي نميخوام كوچكترين بلايي سرم بياد بچه امو كي ميخواد بزرگ كنه خواهرررررر
من تا یکی از عزیزام ازم یچیزی میخاد انجام ندم عذاب وجدان میگیرم میگم اگه نباشه اون فرد چی اون وقت دیگه هیج وقت ازم هیچی نمیخاد عذاب وجدانم دوبرابر میشه پا میشم انجام میدم
من دوبار مرگو حس کردم باتمام وجودم.یبار موقع چاقو خوردن و یبار سر تصادف که از موتور پرت شدم.وقتی بهش فک میکنم واقعا میبینم که راستومیگن ما آدما یه آهیم و یه دم...😔
ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️