2777
2789
عنوان

عکس باهمسر

373 بازدید | 42 پست

امروز با دوستامون رفتیم  تفریح دیدم همه دارن باشوهراشون عکس میگیرن منم دلم خواست به شوهرم گوشیو دادم به دوستم گفتم عکس بگیره من‌رفتم کنارش برای عکس گرفتن خیلی بد ضایعم کرد گفت من‌حال ندارم عکس بگیرم منم به دوستم گفتم نمیخاد عکس بگیری بده خیلی دلم‌شکسته  یچیزی بگید اروم‌شم 😔همیشه شوهرم همینطوریه وقتی روی یچیزی ذوق دارم منو تخریب میکنه دیگه هیچ ذوقی برای زندگیم ندارم😢

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ شوهر خاله ى منم همينه، مردا بدشون مياد كلا

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
آخی تازه شدی مثل من ولشون کن بابا  

خیلی دلم گرفته انقد که دلم‌میخاد زار بزنم همیشه همینطوری برای کارایی که ذوق دارم نابودم میکنه هیچ وقت منو‌درک نمیکنه😢

چه کاریه آخه 

اگر بدتم میاد نمیتونی جلوی یکی دیگه چیزی نگی.اه.😡

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

استارتر توام که میدونی تو جمع راحت حرفشو میگه ازش درخواست نکن اصلا 

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

همینارو بهش‌ بگو بذار بفهمه چیکار میکنه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اشکال نداره عکس از خودت میگرفتی شوهر من ذوق عکس نداره تولدی چیزیم باشه نهایت دوتا حوصلش نمیکشه

ای کاش حداقل جلوی غریبه ها بامن اینطوری برخورد نمیکرد‌نابود شدم اگه هم بهش بگم میگه گیر‌میدم دلم‌میخاد خودمو بکشم😢