eli_ha مدیر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2933 عنوان مسافرت | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 19 پست کیا دلشون مسافرت یهویی میخوا خودم که خیلی هوس کردم برم مشهد میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین 1398/04/29 | 00:48 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli_ha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2933 منم دلم میخواد انشاالله اگه خدا بخواد هفته بعد میریم مشهد نایب زیاره باشی عزیزم از امام رضا بخواه مارو هم دعوت کنه میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
eli_ha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2933 امشب اونجا سخنرانی بود راجع ب رفتار با خانواده و...هرچی که میگفت ب پدرمادرا اینا همه مخالف اونو با م ... حتما بابات مذهبیه میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 لیشالا هرچه زودتر خدب بشی ۵ تا صلوات وااسه بهتر شدنت فرستادم ممنونم عزیزمخیلی اذیتیم خودمو شوهرم...درامدش بد نیست اما اصلا نمیفهمم چی میشهافسرده شدیم نه خرج خوردوخوراکمون میشه نه پوشلک نه تفریح میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...
eli_ha مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2933 ممنونم عزیزم خیلی اذیتیم خودمو شوهرم...درامدش بد نیست اما اصلا نمیفهمم چی میشه افسرده شدیم نه خرج ... بیشتر همین جوری شدیم گرونیه باید بسازیم ایشالا زودتر این سختیا تموم بشه روی خو شی رو هم ببینیم میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12713 بیشتر همین جوری شدیم گرونیه باید بسازیم ایشالا زودتر این سختیا تموم بشه روی خو شی رو هم ببینیم الهی امین میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...