سلام من تو هفته١٤ بارداري ام امشب يك بحثي پيش اومد تو خانواده كه من به شدت عصباني شدم و داد ميزدم و گريه ميكردم و وسايل رو پرت ميكردم دست خودم نبود اصلا آروم نميشدم و تپش قلب گرفتم و اين بحث ١ ساعت ادامه داشت
ميترسم واسه جنينم مشكلي پيش بياد يا قلبش ايست كنه دارم از عذاب وجدان ميميرم هنوزم تپش قلب دارم و زيرشكمم هم درد ميكنه به نظرتون مشكلي پيش مياد خيلي نگرانم كسي اينجوري شده و جنينش سالم باشه؟ممنون ميشم كمكم كنيد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه بار بودم توی همین وضعیت. شکمم هم درد گرفته بود. استراحت کردم و خودمو اروم کردم بعد یه ساعت بهتر شدم. نه مشکلی پیش نمیاد واس جنین. ان شالله دیگه پیش نیاد
هممون داشتیم از این چیزها. من کارم خیلی پرتنش بود شوهرمم زودجوش خودمم داغون ولی الان پسرم پیشم خوابیده منم همش میترسم بیدارشه دیگه نخوابه. ۵ماهشه و منو دیوونه کرده