2789
عنوان

کیت تخمگذاری

107 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوب هستید راهنمایی کنید لطفا کیت تخمگذاری کی انجام بده چطور 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پریودیت تموم شد از ۷ روز بعدش تخمگ گذاری داری و لی برا اطمینان ۳روز قبلش ۳ روز بعدش هم اقدام کن کیت هم تو همین دوران تخمک گذاری مثلا ۶ غروب بزار تو ادرارت تو دستور العمل کامل توضیح داده تا کجا بزاری بعد اون تایم که کیت گفت در بیار دو تا خط شد یعنی تخمک داری برا اقدام ولی کمرنگ بود چند ساعت بعد یا فردا کامل  ازاد میشه ولی کیت خوب نیست خیلی وقت ها طرف تخمک داره ازاد شده یعنی کیت نشون نمیده

عزیزم ساعت ۱۲تا ۲ظهر این  سه ساعت بهترین موقع برای استفاده از کیت تخمک گذاری هست و دقیق نشون میده

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐

اگه خط پایینی پررنگ بالایی کم رنگ بود یعنی مثبته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
توروخدا جواب بدید بلدنیستم باید چکارکنم

توضیح بیشتر خواستی بهت میگم نگران نباش و اینکه من همیشه میرم بهداشت ماما خیلی کمکم میکنه و رایگان هست نزدیک خونه خودت برو تشکیل پرونده بده که برا بارداری و بعد زایمان واکسن نی نی باید بری از الان برو دارو رایگان هم میدن مثل اسید فولیک واکسن کزاز هم باید بزنی قبل بارداری

اگه خط پایینی پررنگ بالایی کم رنگ بود یعنی مثبته

این که الان چیزی پیدا نیست خو

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
این که الان چیزی پیدا نیست خو

وقتی خط پایینی پررنگ بالایی کم رنگ یا هر دو پر رنگ شد یعنی تخمک گذاری کردی الان فقط خط بالایی پررنگه یعنی هنوز مونده تا تخمک گذاریت

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
وقتی پریودیت تموم شد از ۷ روز بعدش تخمگ گذاری داری و لی برا اطمینان ۳روز قبلش ۳ روز بعدش هم اقدام کن ...

من تازه پریودیم تموم شد امروز11 پری