2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لغو دوستی زده

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

لغو دوستی بزنیم برای اونم حذف میشه؟ قبلنا حذف نمیشدا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یعنی میگه قطع دسترسی شده؟ اگر اینطوری که خوشحال باش پس.... همون بهتر که چت نکردی بیشتر باهاش 😏

ن آجز وایه این ترکوندن چون ی خانم ۲۱ ساله به خاطر بیماری شوهرش میخواست از شوهرش از بقیه پرسیده بود ک بنظرتون طلاق بگیرم یا منم برخلاف بقیه ک همش میگفتن طلاق بگیر گفتم ک نگیر چون شما وقتی ک ازدواج کردی معناش این نیس ک قراره فقط توروزای خوشی باهم باشید . سر همینپیام خانمای سایتریختن سرم ک اصن ب توچه و همه مردا همینطورن و همشون خودخواهن و از این حرفا وگرن من حرف زشت و بی ادبی نزدم

ن آجز وایه این ترکوندن چون ی خانم ۲۱ ساله به خاطر بیماری شوهرش میخواست از شوهرش از بقیه پرسیده بود ک ...

اون شخص شما بودید؟ من فکر کردم مثل مردهایی که میان درخواست دوستی میدن و .... بوده ماجرا.... 

البته تو کامنت دومم گفتم نه همیشه...

اگر هم واقعا اینطوری که میگید بوده و شما توهینی نکردید خب به نی نی یار بگید ....