2777
2789
عنوان

داریم جدا میشیم

1691 بازدید | 81 پست

سلام خانوما نمیدونم تاپیکای قبلیمو خوندین یا نه اومدم بگم که بلاخره داریم جدا میشیم وکیل گرفتم و مهریه م رو هم گذاشتم اجرا چند روز پیش اومد کل وسایلای خونه مو شکست منم کتک زد بلاخره با این اتفاق خانواده م راضی شدن به جداییمون و خودشون پیگیر کارام هستن دعا کنید برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت چیه😢😢چرا همه طلاق مام طلاق عاطفی گرفتیم 😢😢

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

خوش به حالتون 😞

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
اون میگه توافقی ولی من مهریه م رو میخوام  تو مهرت رو گرفتی؟

مگه تو توافقی مهریه نمیرسه به زن؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
ایشالله خدا کمکت کنه  توافقی داری جدا میشی؟ من خودم طلاق گرفتم سه سال طول کشید البته توافقی ن ...

مهریه تونستی بگیری؟

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل