2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم،، میخواستم ببینم گرگان زایمان کردین؟کدوم بیمارستان و چطور بود با اپیدورال؟

من حدودا نزدیک سه سال پیش بیمارستان صیاد زایمان اپیدورال انجام دادم زایمان اولم بود هزینه ای ازم نگرفتن همه چیش خوب بود حتی بی حسی که دکتر بیهوشی واسم زد موقع زدن کوچکترین دردی حس نکردم حتی بعد زایمانم نه کمر درد گرفتم نه سر دردو.. اصلا هم جاش نموند روکمرم که حتی بفهمم از کجا بی حس کرده. ولییی دانشجوهایی بالا سرم بودن که بیحسیو تزریق نمیکردن.  دکتر بیهوشی جلوی خودم به پرستار گفت هر وقت گفت درد دارم تزریق کن بی حسیو.  اما دختره بیشعور گفت نمیزنم زودتر زایمان کنی راحت شیم. زایمان دومم که هفت ماه پیش بود دوباره رفتم صیاد که گفتن دیگه بی حسی نمیزنیم چون هزینه هاش زیاده و دولت نمیده و.. گفتیم هزینشو میدیم یا دکتر از بیرون میاریم بزنه گفتن نه اصلا همچین چیزی امکان نداره و بیمارستان قبول نمیکنه. تازه ما اشنا هم داشتیم. خلاصه قبول نکردنو گفتم پس حداقل ماما خصوصی بگیرم. همون آشنامون تو بیمارستان یکیو معرفی کرد که ماما همونجا بود.  من چون خسته شده بودم از بارداری و پا درد و.. یه بچه کوچیکم داشتم دیگه بارداری واسم سخت بود ازش خواستم زودتر بستریم کنه بدون درد رفتم بیمارستان از وقتی امپول فشارو تو سرمم زدن  چهار ساعته زایمان کردم.  

من حدودا نزدیک سه سال پیش بیمارستان صیاد زایمان اپیدورال انجام دادم زایمان اولم بود هزینه ای ازم نگر ...

اهان خیلی ممنون عزیزم، نمیدونی بیمارستانای دیگه گرگان مثل فلسفی از اپیدورال استفاده میکنن یا ن؟

اهان خیلی ممنون عزیزم، نمیدونی بیمارستانای دیگه گرگان مثل فلسفی از اپیدورال استفاده میکنن یا ن؟

چرا عزیزم فلسفی هم سوال کردم پارسال گفت 3600 طبیعی اپیدورال هم میکنن.  اینایی که خصوصین همشون انجام میدن. بیمارستان مسعود هم رفتم گفت انجام میدیم ولی راستش خیلی بدم اومد از بیمارستانش خیلی کثیفن.  آخر شب بود تخت خونیو توی سالن که پرنده پر نمیزد ول کرده بودن همونجا باشه. فلسفی هم که گرون بود واسم.  فلسفی طبیعی 3600، سزارین 4200.  امسال نمیدونم قیمتو بردن بالا یا نه. 

فلسفی بدون اپیدورال گفت 3600 حالا نمیدونم بابت اپیدورال پول میگیرن یا نه. آخه گفتم اپیدورال دیگه نگفت هزینه اضافی داره بازم دقیق نمیدونم. 

سلام عزیزم ..من میخواستم بدونم زایمانتون چی شد؟براتون فلسفی انجام دادن؟من از دکترم پرسیدم گفت فلسفی انجام نمیدن..دولت تعرفه نمیده به دکترای بیهوشی اونام انجام نمیدن اصلا..شما با اپیدورال زایمان کردید ؟

چقدر سخت است زن بودن
سلام عزیزم ..من میخواستم بدونم زایمانتون چی شد؟براتون فلسفی انجام دادن؟من از دکترم پرسیدم گفت فلسفی ...

عزیزم شما زایمان کردید؟؟

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤