2777
2789
برای چله دعا هم کاربرد داره؟

والا نمیدونم...میگم که من خیلی سال پیش با اصرار مامانم انحام دادم فایده نداشت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست چطوری باید انجام داد

خیلی سخت من برای هرکس ۴۰روخوندم ولی بشدت سخت سخت

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
والا نمیدونم...میگم که من خیلی سال پیش با اصرار مامانم انحام دادم فایده نداشت

نه اینکه چله نناز امام زمان بیفته تو چله زیارت عاشورا مثلا

یا دونفر که چله گرفتن همو ببینن

❤️من مادر نیستم.❤️ جانا دختر خیالیم بود.❤️الان اسمش شده سوفی.❤️
نه اینکه چله نناز امام زمان بیفته تو چله زیارت عاشورا مثلا یا دونفر که چله گرفتن همو ببینن

راستش این چیزا رو متوجه نمیشم یعنی چی...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

اخه من اندو متریوز دارم البته قبل اونم بچه دار نمیشدم یکی بهم گفت چله داری برا همین میخواستم ببینم چیه کسی باهاش نتیجه گرفته

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
راستش این چیزا رو متوجه نمیشم یعنی چی...

من چله نماز امام زمان گرفتم

خالم چله زیارت عاشورا

میگن نباید همو ببینیم کارها گره میخوره

یااینکه من دوتا چله را باهم نگیرم صبر کنم یکیش تموم شه بعد

❤️من مادر نیستم.❤️ جانا دختر خیالیم بود.❤️الان اسمش شده سوفی.❤️
من چله نماز امام زمان گرفتم خالم چله زیارت عاشورا میگن نباید همو ببینیم کارها گره میخوره یااینکه ...

وای من خیلی پیش اومده چند تا چله رو با هم گرفتم....