2777
2789

من برا بچه دار شدن انجام دادم چندین سال پیش.چرته هیچ اثری نداشت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بختت بستس حتما باید چله ببری

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

معمولا روز چهلم یه عروس  روز چهلم یه نوزاد تازه به دنیا اومده به شدت بهش معتقدم چون برای عروسیم انجام ندادن دوتااز بچه هام سقط شد و بعد اینکه انجام دادم نی نیم تو شکممه

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
من برا بچه دار شدن انجام دادم چندین سال پیش.چرته هیچ اثری نداشت

چله حق شناس ج میده بخون انشاالله ج بگیری

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
معمولا روز چهلم یه عروس  روز چهلم یه نوزاد تازه به دنیا اومده به شدت بهش معتقدم چون برای عروسیم ...

منی که مشکل پزشکی دارمم میتونم این کارو بکنم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
چجوری انجام میدن

والا یادم رفته ولی فکر میکنم یه نخی رو اندازه زد به قدم گره زد و دعا خوند.گفت باهاش غسل کن ..از این کارای چرت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
چله حق شناس ج میده بخون انشاالله ج بگیری

خوندم عزیزم متاسفانه اونم اثر نکرد

منی که مشکل پزشکی دارمم میتونم این کارو بکنم

نمیدونم خواهر تواین مورد چله بری نمیکنن فک کنم دعا میکنن🤔

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
والا یادم رفته ولی فکر میکنم یه نخی رو اندازه زد به قدم گره زد و دعا خوند.گفت باهاش غسل کن ..از این ...

برای چله دعا هم کاربرد داره؟

❤️من مادر نیستم.❤️ جانا دختر خیالیم بود.❤️الان اسمش شده سوفی.❤️