2777
2789
عنوان

برام دعا کنید🤗🤗

52 بازدید | 4 پست

سلام من فردا سزارین میشم 

انشالله هر کی هر مشکلی داره حل بشه 

اونایی که منتظر بچه هستن دامنشون سبز بشه 

اونایی که باردارن خدا سلامت نی نی شونو بزاره تو بغلشون 

اونایی که بچه دارن خدا براشون حفظ کنه 

اونایی که مجردن میخوان متاهل بشن خدا بختشونو باز کنه 

اونایی که مجردن و نمیخوان متاهل بشن خدا به اون هدفی که میخواد برسونتشون 

خدا زن و مرد نا اهل و اهلی کنه 

زندگیای سرد گرم بشن

پای نفر سوم رابطه ها قطع بشه

خدا مریضارو شفای حق بده

مادرشوهرا و عروسا و جاریا و خواهرشوهرای بد همه مهربون بشن

دیگه همینا 😍😍😍

شما هم برای من دعا کنید راحت سزارین بشم بچم زردی نداشته باشه

زود سرپا بشم 

خدا سایه شوهرمو بالاسرمون نگه داره

انشالله سری بعد عکس دخترمو میزارم

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله عزیزم یه زایمان خیلی راحت داشته باشی و زود سر پا بشی بچه تون سالم و صالح زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه برای داداش منم دعا کنید

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

امیدوارم زیر سایه والدین بزرگ بشه و گل گیسو سفید بخت آمین.لطفا برای ی خانم ب اسم سحر دعا کنین مادر بشه 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون